Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Aceasta operatie mi-a schimbat viata total, total

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Ama-Optimex-operatie-cataracta-implant-cristalin-artificial.jpg

Purtam ochelari, dar simteam ca parca nu este ceva in regula, imi tot schimbam lentilele, era din ce in ce mai rau si mai groaznic, luminile toate ma deranjeau, statam cu doua perechi de ochelari langa mine tot timpul, era dificil sa ma descurc la calculator. Eu sunt asistenta, mi-era foarte greu la prinsul unei vene, luminile din sala, foarte puternice, ma deranjau foarte mult, era din ce in ce mai greu. Toata lumea ma indruma, duceti-va acolo, duceti-va, nu mai stati.

Si am mers la dl. dr. Andrei Filip, la Ama Optimex, sa vad despre ce este vorba si am descoperit ca aveam cataracta si ca trebuie sa ma operez. Inainte de operatie mi-era frica, desi sunt asistenta medicala, dar cand e pe pielea ta e diferit. Am avut o discutie cu d-na dr. anestezist Cristina Antonescu si mi-a dat incredere. N-a fost deloc vorba de dureri, doar o frica interioara fireasca, totul a decurs nesperat de bine.

Sunt profund impresionata de tot din aceasta clinica, diferenta de la stat la privat este destul de mare, la Ama Optimex toata lumea se poarta ok, nimeni nu te lasa sa astepti, totul e pus la punct, in ordine, domnul doctor este minunat, iti da curaj.

Iar cand mi-au scos pansamentul de la ochi, a doua zi, a fost ceva WOW, ca si cum te nasti a doua oara, vezi ca la 18-20 de ani, cand nu ai nicio treaba. Eu deja purtam ochelari de pe la 34 de ani si dupa operatie dintr-odata sa te trezesti ca vezi, ca nu mai ai nevoie nici de ochelari, e minunat.

Aceasta operatie mi-a schimbat viata total, total! Ganditi-va ca si conduc, seara cand vin de la serviciu nu mai trebuie sa imi pun ochelarii, acum chiar vad, nu ma mai deranjeaza luminile, este ceva peste puterile mele sa inteleg, totul s-a transformat in bine, radical, nu am cuvinte sa exprim. Si totul datorita domnului doctor, chiar vad bine, este incredbil.

3.5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.