Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Dupa 27 de ani, in sfarsit o viata normala!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
corjautanu elena(1)

Elena Corjautanu are doar 27 de ani si toata viata inainte. Insa tineretea ei ar fi fost grav umbrita daca nu ajungea pe mainile medicilor de la Ama Optimex.
Elena a purtat mai tot timpul ochelari, iar dioptriile ii cresteau an de an. Lucra in confectii, iar fiecare cusatura insemna usturimi si lacrimi in ochi.

„Ma obisnuisem sa vad in ceata, trebuia sa ma fortez sa vad lucrurile. Le vedeam mici si in ceata.”

Desi aflata la varsta tineretii, Elena se lupta cu grave probleme de vedere si se resemnase cu asta. Nici nu mai indraznea sa spere la operatia care i-ar fi imbunatatit considerabil vederea si calitatea vietii: „M-am resemnat pentru ca nu aveam incotro.”

Insa intr-o zi a primit vestea cea mare: „Nici prin gand nu-mi trecea. Nu era cazul sa stau pe ganduri pentru ca stiam ca e o ocazie foarte buna pentru mine”. Operatia a venit ca o revelatie pentru Elena: „Am mai multa incredere in mine, nu ma mai fortez sa vad lucrurile”. Viata Elenei a devenit mult mai usoara si se poate bucura acum de lucruri simple, care celor neavizati le pot parea banale, cum ar fi privitul la televizor.

Asadar, pentru Elena operatia a insemnat sansa de a se bucura de o viata normala, asa cum o au majoritatea tinerilor de varsta ei. Suferea de miopie si avea dificultati foarte mari in a vedea fara ochelari.

La Ama Optimex Elena Corjautanu a fost consultata de Dr. Grigorios Triantafyllidis si operata de Dr. Andrei Filip.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan tratează anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.