masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Am luat decizia corecta

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Am 48 de ani. Am purtat ochelari de vedere 10 ani. Pentru mine ochelarii reprezentau o sursa de stress. Am hotarat sa inlatur aceasta problema si am studiat posibilitatile de rezolvare a problemei mele. Alegerea acestei clinici nu a fost nici recomandata nici intamplatoare. A fost alegerea in urma unei analize de peste un an. Am plecat la drum cu o idee si pe parcurs doctorul specialist mi-a recomandat altceva. In prezent am implanturi de cristalin trifocal la ambii ochi. Eu am increde in specialisti! Si nu am gresit! Pentru cei care analizeaza aceasta hotarare, daca parerea mea conteaza :
– forumurile sunt pline de pareri pro-contra, SINGURA PARERE CARE CONTEAZA E A DUMNEAVOASTRA!
– echipa care va evalueaza va vrea binele, deci sunteti impreuna, luptati impreuna ca sa fie dumneavoastra bine.
– aveti incredere in ceea ce ati hotarat si respectati ceea ce vi se recomanda, este foarte important sa respectati indicatiile care va vor binele!
Fara sa am in intentie sa promovez aceasta clinica, insa nu pot lasa ca experienta mea sa nu ajute alti oameni cu probleme asemanatoare, pot spune ca am luat decizia corecta. Eu chiar simt ca am facut parte dintr-o echipa care a lucrat pentru mine, apreciez profesionalismul tuturor, de la receptie la operatie, si am experienta unor interventii chirurgicale.
Multumesc echipei AMA OPTIMEX.
Multumesc echipei dr.MIRUNA NICOLAE!!!
0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.