Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Un vis devenit realitate

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Totul a început la vârsta de 7 ani, când am descoperit că am miopie, asociată cu astigmatism miopic și că trebuie să port ochelari. Încă din primul moment în care i-am pus m-am întrebat dacă voi putea vreodată să renunț la ei și să îmi recapăt vederea de dinainte.

În cele din urmă, am aflat că există posibilitatea de a-mi reduce dioptriile cu ajutorul unei operații laser realizate în cadrul clinicii Ama Optimex, așa că nu am mai stat pe gânduri și, după ce am împlinit vârsta de 18 ani, am luat hotărârea de a face o programare la domnul doctor Andrei Filip, care mi-a recomandat ReLEx Smile. Cunoșteam activitatea dumnealui din multele emisiuni televizate pe care mama le-a urmărit de-a lungul timpului, în speranța de a găsi o soluție care să mă ajute să scap de ochelari și aveam mare încredere că totul va fi bine dacă voi merge la o consultație la cabinetul domnului doctor.

Deși inițial eram puțin temătoare la gândul unei operații la nivelul ochilor, toate emoțiile au dispărut de îndată ce am trecut pragul clinicii și am luat cunoștință cu întreaga echipă, care m-a impresionat enorm prin profesionalismul și dedicarea cu care își exercită profesia. Încă de la primul consult și de la primele investigații mi-am dat seama că am ales locul potrivit, rămânând plăcut surprinsă de amabilitatea și atenția ce mi-au fost acordate pe toată perioada premergătoare operației. Cu toții au contribuit la crearea unei energii pozitive, care mi-a sporit încrederea că voi reuși să îmi îndeplinesc visul – acela de a scăpa de ochelari.

În ceea ce privește intervenția în sine, nu pot spune decât că a fost o experiență extrem de interesantă, care mi-a schimbat viața întru totul și m-a ajutat să văd cu alți ochi lumea. Nu am simțit nici cea mai mică durere, totul a decurs foarte repede, iar domnul doctor mi-a explicat amănunțit fiecare pas pe care urma să îl realizeze, astfel încât să am siguranța că totul va fi bine.

În momentul în care operația a luat sfârșit, am fost cuprinsă de o bucurie imensă – nu îmi venea să cred că, pentru prima dată în ultimii 14 ani, pot vedea fără ochelari, iar acum, la aproape o lună de la intervenție, uimirea și entuziasmul meu sunt la fel sau poate chiar mai mari pe zi ce trece.

Nu am cuvinte să îmi exprim aprecierea și recunoștința pentru modul în care am fost tratată atât de domnul doctor, cât și de întreaga echipă Ama Optimex. Datorită dumnealor, totul a căpătat un nou sens, iar viața mea este mult mai senină și mai luminoasă.

5/52 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.