Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Sansa unui loc de munca si a unei vieti decente, in dar de la Ama Optimex

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru Elfi Faina viata nu a fost niciodata usoara. Si ea si sotul au avut probleme de vedere, care i-au impiedicat sa duca o viata normala. Amandoi traiesc din salariul sotului de doar 800 de lei.

Mai mult, de parca necazurile nu ar fi fost suficiente, anul acesta viata le-a mai dat o lovitura. Sotul a suferit un infarct si ar trebui operat de inima, insa din lipsa banilor, au amanat interventia.

Tot din cauza problemelor de sanatate, sotul a fost pe punctul de a-si pierde locul de munca, iar pentru Elfi era imposibil sa isi gaseasca de lucru, din cauza problemelor de vedere.

Bani nu aveau nici pentru controalele de vedere si cu atat mai putin pentru tratament sau operatie. Se resemnase cu ideea ca in curand va orbi.

„Nu distingeam sa vad un numar de masina de la un metru! Daca vedeam doi oameni la cativa metri de mine, nu distingeam care-i barbat si care-i femeie. ”

In lipsa unei operatii si a unui tratament adecvat, sansele ca Elfi sa orbeasca erau foarte mari. Vestea ca va primi operatia in mod gratuit de la Ama Optimex a fost primita cu mare entuziasm: „E o minune dumnezeiasca! Foarte mult m-ati ajutat! Facusem riduri la ochi de cat ma fortam ca sa vad! E extraordinar de bine! Vad foarte bine!”

Operatia nu a insemnat doar o sansa la o viata mai comoda, ci si mai multa incredere si speranta in reusita. Chiar daca venitul celor doi este modest si nu au o casa in care sa locuiasca, Elfi spera sa isi gaseasca un loc de munca: „Nu-mi trebuie mari servicii, femeie de serviciu, orice ar fi, numai sa pot sa castig o paine!”

Costurile pentru operatia lui Elfi Faina au fost suportate integral de clinica Ama Optimex. Altfel, pacienta nu si-ar fi permis o astfel de interventie, iar lipsa ei ar fi dus la agravarea bolilor, complicatii si chiar pierderea vederii.

Suferea de hipermetropie si astigmatism. A fost consultata si operata de Dr. Miruna Nicolae in cadrul campaniei „Bucurii cat ai clipi”.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.