Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Acum sunt in siguranta

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
img_testimonial2

Nu stiu cine poate intelege viata cu o vedere slaba, poate doar cei care mai sunt in aceasta situatie. Prima data cand am inceput sa port ochelari a fost acum 15-16 ani. La inceput, nu vedeam la aproape. Apoi, mi-am dat seama ca nu vad nici la distanta. Nu vedeam numarul tramvaiului, nici la televizor, pe oameni ii recunosteam abia cand se apropiau. Astfel, am ajuns sa port doua perechi de ochelari, unii pentru distanta, unii pentru aproape si de aici a inceput calvarul, pentru ca tot timpul trebuia sa ii schimb intre ei. La un moment dat, am facut cursuri de perfectionare pe calculator, iar schimbatul ochelarilor se intampla la minut, caci aveam mereu nevoie sa vad fie la tabla, fie pe ecranul calculatorului.

Ajunsesem speriata, nu ma puteam descurca deloc fara ochelari. Exista o teroare pe care o simti cand porti ochelari, numai cand te gandesti ca daca ii pierzi cumva esti si tu pierdut. E un sentiment de neputinta tare neplacut. De multe ori am plans de nefericire ca nu vad, ca nu ma putea descurca.

Intr-o zi, am descoperit pagina de Facebook ScapaDeOchelari si urmaream postarile. Am vazut un concurs si am participat. Am scris mai multe comentarii. Concursul a fost foarte corect, nu credeam ca voi castiga si apoi cand am castigat mi-am spus ca oamenii astia sunt foarte corecti. Pentru mine a fost un cadou nemapomenit de Craciun, a fost o valoare mult mai mare decat un ceas, o bijuterie, pentru ca acum pot sa vad. Asta nu se compara cu nimic si nu se poate explica in cuvinte.

unnamed

La consultul de la clinica Ama Optimex m-au impresionat oamenii, pentru ca sunt toti foarte seriosi, amabili si buni profesionisti. Cu multa rabdare, m-au consultat si mi-au explicat in ce consta operatia. La o saptamana dupa consult, a urmat operatia FemtoLasik, a spus domnul doctor. A decurs bine si nu am simtit nimic. Dupa operatie, domnul doctor mi-a dat o reteta si i-am spus sotului meu ca trebuie sa trecem pe la farmacie, apoi m-am uitat pe reteta si… si am vazut. Cand am descoperit ca vad, parca am descoperit o comoara. E o minune, te face sa vezi pe loc! O asemenea bucurie am mai simtit cand m-am casatorit si atunci cand am nascut-o pe fiica mea.

Acum sunt in siguranta, ma simt ca atunci cand esti tanar si ai zelul acela, cand esti sigur pe tine si ai merge si pe luna. Mi-a schimbat viata, e un eveniment nemaipomenit de mare si bun in viata mea. Eu le spun tuturor sa isi faca operatia, nu e un moft, nici extravaganta, e o necesitate. Abia acum observ cat de multi oameni au ochelari si ce bine de mine ca nu mai am. Nu mai bajbai asa, nu mai sunt speriata, pot sa merg si pe afara, si prin casa, si pe intuneric. E o minune in viata mea, mi-a redat lumina ochilor.

Operatie FemtoLasik – castigatoarea concursului „ScapaDeOchelari. Vezi cu ochii tai!” desfasurat in perioada 2-18 decembrie 2014, pe https://www.facebook.com/ScapaDeOchelari.ro

Dupa 6 luni de la operatie, vad 100% fara ochelari

Am intinerit, ma simt bine si sunt fericita. Ma bucur in fiecare zi de cat de bine vad, ma simt implinita ca ma descurc fara ochelari, pentru ca inainte era destul de greu, cu doua perechi de ochelari, eram tot timpul necajita. Inca imi amintesc de acel moment, imediat dupa operatie, cand am vazut si mi se parea incredibil ca pot sa vad, fara ochelari, la cateva ore dupa operatie. Perioada dupa operatie nu a fost grea, nu sunt multe restrictii, eu am respectat cu strictete tot ce mi-a spus domnul doctor, am mers la controale, am facut tratamentul si sunt bine…ma bucur in fiecare zi!

A fost o decizie foarte buna sa fac aceasta operatie si ii multumesc d-lui dr. Andrei Filip si intregii echipe, toti oameni profesionisti. Numai bine le doresc!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.