masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Reusita singura cu AMA Optimex!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

88 de ani de incercari, de greutati si de problem, dar mai ales de probleme de sanatate nerezolvate. Dupa cateva incercari nereusite de operatie si sperante desarte, Gheorghe Enache a ajuns la AMA Optimex.

„Am facut de doua ori operatia in alta parte, am dat o gramada de bani din pensie si operatia tot nu mi-a reusit. A fost norocul meu sa il intalnesc pe domnul doctor. Dumnealui m-a facut sa vad din nou. Bani n-as mai fi avut sa mai dau inca o data…”

Gheorghe Enache are o pensie mica si la cei 88 de ani ai sai incearca sa se intretina singur. A reusit sa stranga insa 45 de milioane de lei vechi si sa se opereze, pentru a-si recapata vederea. Insa soarta nu i-a fost alaturi si operatia nu i-a reusit.

Lipsit de puteri, dezamagit si fara nici o alta speranta, Gheorghe Enache si-a adunat din nou puterile si a mai incercat o a doua operatie. Tot fara succes. Era lipsit de speranta.

A continuat sa-si duca batranetile si greutatile, in timp ce vederea i se incetosa cu fiecare zi.

Insa intr-o zi toate s-au luminat, dupa ce a intalnit pe unul dintre medicii AMA Optimex care i-a spus ca il poate ajuta. I-a spus ca ii poate reda vederea si ca nu il va costa nimic.

„La aproape 90 de ani, nu mai crezi in minuni. Dar eu asta cred acum. Ca domnul doctor si operatia asta sunt o minune. Nu mai aveam eu speranta ca o sa ajung sa vad la varsta asta!”, spune Gheorghe Enache.

Pentru el, operatia a insemnat o minune. A insemnat ca isi poate continua viata linistit si ca poate avea grija de el. A insemnat cel mai mare dar pe care il putea primi.

Suferea de cataracta. Cataracta reprezinta opacifierea lentilei ochiului numita cristalin. Fara operatie vederea se pierde in totalitate. Prin operatia de cataracta medicul schimba cristalinul opacifiat cu unul artificial, care nu se mai strica niciodata.

La AMA Optimex, Gheorghe Enache a fost consultat si operat de Dr. Andrei Filip.

„Bucurii cat ai clipi” este o campanie sociala in cadrul careia 20 de pacienti aflati in dificultate materiala primesc gratuit consultatii si interventii chirurgicale de anvergura. Mai mult, toata luna iulie, 500 de pacienti au beneficiat de o reducere de 10% din pretul interventiilor chirurgicale pentru cataracta si reducerea dioptriilor.

Echipa de medici Ama Optimex formata din: Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip, Dr. Carmen Dragne, Dr. Miruna Nicolae, Dr. Grigorios Triantafyllidis, Dr. Monica Apostolescu, Dr. Cornel Stefan trateaza anual aproximativ 20.000 de mii de pacienti si efectueaza in jur de 3.000 de operatii.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.