masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Vedeam din nou! Si nu oricum: VEDEAM PERFECT

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Sunt TAPUS ROMICA, din Craiova, am 47 de ani. Am ajuns cu ceva vreme in urma in clinica AMA OPTIMEX-BUCURESTI, dupa multe controale prin multe alte clinici, atat in tara, cat si in strainatate (prin natura serviciului avand aceasta posibilitate).

Din primul moment am fost coplesit de amabilitatea, profesionalismul si grija pe care domnul Doctor ANDREI FILIP o are pentru om-seamanul lui.

Am fost operat de curand la ambii ochi, Cuvintele sunt mult prea sarace sa pot reda fericirea pe care am simtit-o in momentul in care bandajele de protectie mi-au eliberat ochii. Vedeam din nou.!Si nu oricum: VEDEAM PERFECT.

Am primit in dar bucuria de a vedea, fericirea de a-mi putea continua meseria atat de draga mie si o noua speranta de viata!

MULTUMESC DIN SUFLET DOMNULE DOCTOR ANDREI FILIP, MULTUMESC AMA OPTIMEX si cu toata responsabilitatea unui om matur SUNTETI CEI MAI BUNI! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.