masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

SMILE, viata mea s-a schimbat imens

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Azi se implineste o luna de la operatia mea ReLEx SMILE efectuata de Dr. Andrei Filip si pot spune ca viata mea s-a schimbat imens.
Am trecut de la o miopie medie, instalata inca din copilarie, la libertatea de a vedea lumea fara nici un ajutor :). Vederea este cu siguranta cel mai important simt cu care percepem lumea din jur, si cand trebuie sa purtam ochelari, poate fi frustrant si limitant.
Dr. Filip este nu numai cel mai experimentat din Romania in aceasta operatie, dar si o persoana calda, care ofera incredere si suport emotional, si arata cu orice ocazie cat de mult inseamna pacientii sai si munca sa pentru dumnealui. A fost 100% disponibil pentru orice intrebare de-a mea si mi-a calmat orice neliniste cu care m-am confruntat.
Operatia in sine este complet nedureroasa. Dr. Filip a avut grija si rabdarea de a-mi raspunde la orice intrebare si de a explica amanuntit fiecare pas al operatiei si lucru pe care l-as putea simti. Am fost complet increzatoare in abilitatile dumnealui si in rezultatul fericit al operatiei, lucru care a contat mult pentru reusita procedurii.
Recuperarea a fost de scurta durata. Ziua operatiei a fost cea mai complicata, senzatia de corp strain fiind intr-adevar persistenta in cazul meu, dar din fericire, Dr. Filip si Asist. Spita erau la doar un telefon distanta si am depasit cu bine momentul. A doua zi dupa operatie vederea mea se ameliorase semnificativ si senzatia de corp strain din ochi disparuse, si mi-am putut relua activitatea.
Am iesit din casa inca din a doua zi postoperator, si spre uimirea membrilor familiei mele, din persoana care nu putea iesi pe strada fara ochelari, ajunsesem sa vad cel mai bine dintre toti! Da, rezultatele chiar sunt atat de spectaculoase pe cat se spune.
Ma bucur enorm ca nu am stat pe ganduri legat de aceasta operatie, si oricui considera sa o faca si este un candidat bun, i-o recomand cu incredere! Le multumesc Dr. Filip, dnei. Asistente Spita si intregii echipe Ama Optimex pentru toata dedicarea, profesionalismul, grija si sustinerea pe care mi le au oferit. Munca lor, cu adevarat, ma emotioneaza :)
Este un cliseu, dar chiar mi-a schimbat radical viata, si in fiecare zi imi reamintesc sa fiu recunoscatoare pentru vederea mea!
5/51 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.