Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Mesaj de mulțumire

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Salutare, oameni dependenți de ochelari! Pana in dimineața acestei zile, ma număram printre oamenii purtatori de ochelari cu dioptrii mari sau chiar foarte mari, as spune eu(-6 cilindru/-1 sfera). Dependenta mea de ochelari era una foarte mare, imi erau indispensabili.
In urma cu 4 ani de zile am mai fost la un consult si investigații in vederea operației Relax Smile. Am renunțat pentru o perioada la aceasta dorința, iar astăzi mi am luat inima in dinti, mânată de o dorința imensa de a nu mai purta ochelari si am mers la programare la domnul Dr Andrei Filip. Despre dumnealui, am doar cuvinte de lauda si apreciere. Personal, nu am întâlnit un medic care sa iti insufle atâta bunătate, caldura, atitudine pozitivă și siguranța. Este un medic excepțional, cu un simt al umorului bine dezvoltat care reușește sa te scoată din starea de tensiune si emoție. Un medic de nota 1000000!! Cât despre operația in sine…m a uimit si încă ma uimește cât de mult a avansat medicina si cât de “simplu” a fost totul. Absolut fara nici un pic de durere!! Știu, pare greu de crezut, la fel de sceptica am fost si eu in aceasta privința. Nici in timpul operației, nici după, nu am avut gram de durere. Cel mult un disconfort extrem de minor care deja după câteva ore a dispărut. Totul durează ff putin, laserul in sine lucrează 25 de sec, iar toată procedura probabil undeva la 15/20 min. Pleci acasă fara pansamente la ochi, doar cu ochelari de soare. Am fost purtătoare de ochelari 20 de ani, iar persoanele in cauza vor înțelege entuziasmul si bucuria care mi a adus o aceasta operație!
Denumirea operației nu este întâmplătoare. Cu adevărat pleci din clinica cu un zâmbet larg si poate cu câteva lacrimi de fericire, ca in cazul meu!
Știți acei copilași care abia fac primii pași? Le-ati văzut bucuria de pe chip si entuziasmul? Ei bine, așa am fost eu astăzi dupa ieșirea din clinica. Ma miram de tot ce vedeam in jur..de reclamele publicitare pe care le vedeam de la distanță, de numerele mașinilor care treceau pe lângă mine. Da, știu..pare banal pt un om care așa a văzut dintotdeauna…însă, pt mine, ziua de astăzi m a renăscut! Ma înclin si ii multumesc domnului doctor!!!
Nu doar ca recomand aceasta clinica si pe domnul doctor Andrei Filip, ba chiar va îndrum pe cei care aveți dorința si posibilitate, sa va luați inima in dinti și sa faceți acest pas care vă va schimba complet viața.The most beautiful SMILE is that of the eyes!! 😊😊😊

0/50 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.