Feedback Feedback
int(33)

Parerile pacientilor nostri

Cum a fost la operatia de reducere a dioptriilor si dupa doua saptamani

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Operatia a inceput cu ochiul drept. Stiam ca odata ce laserul incepe sa taie, nu mai e cale de intoarcere. Mi-am spus ca tot ce mi se intampla are un scop si ca sunt convinsa ca trebuie sa invat cat mai multe din experienta asta, sa o traiesc intens si sa o savurez. Am vazut intai o lumina verde. Dr. Andrei Filip numara secundele cat trebuie sa stau nemiscata, 21 in total, apoi mi-a spus ca e ok daca nu mai vad lumina verde, sa ma uit in continuare in lumina pe care o vad si sa nu misc ochiul, 7 secunde. Gata. Mi-a indeparat lentila decupata cu laser, a verificat daca este intacta, sa nu mai fi ramas resturi din ea. Apoi, acelasi traseu la ochiul stang. Nu a durat mult interventia, cred ca pana in 10 minute. ..dupa operatie, lucrurile au inceput sa se limpezeasca de la ora la ora.

Continuarea povestii:  http://mamicaurbana.ro/cum-a-fost-la-operatia-de-reducere-a-dioptriilor-pas-cu-pas-emotie-cu-emotie/

Au trecut doua saptamani de la operatia de reducere a dioptriilor, timp in care am inceput sa vad anumite detalii la lucruri pe care cu ochelarii sau cu lentilele de contact nu le vedeam atat de clar. Vad frunzele mici abia iesite de pe ramurile copacilor, cu toate nervurile. Vad, la departare, scrisurile mici de pe panourile publicitare, cele de jos cu *. Vad genele oamenilor din multimea din autobuz. Cand merg pe strada caut detalii mici pe care sa le citesc si ma gudur in sufletul meu de cat de bine vad.

Continuarea povestii: http://mamicaurbana.ro/portocale-si-parfum-in-ochi-doua-saptamani-de-la-operatie/.

post operator Ana Nicolescu

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.