masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Aproape 2 luni de la ReLex Smile. Mulțumesc, doamna doctor Miruna Nicolae!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Port ochelari de mai bine de 20 de ani, aveam o miopie medie (-3,75 și -4,25), combinată cu astigmatism (despre care am aflat în urma analizelor în vederea intervenției ReLex Smile). Îmi doream de mult să scap de ochelari, deși, recunosc, îmi era frică. Deși m-am documentat de câțiva ani și sunt pacienta doamnei doctor Miruna Nicolae de vreo 6-7 ani, tot timpul simțeam frică. La început nu am fost aptă pentru operație din cauză că dioptriile mele nu se stabilizaseră, aceasta fiind principala condiție. Apoi, acum doi ani, doamna doctor mi-a spus că mă poate opera. N-am avut atunci curaj, recunosc că și din cauza contextului pandemic.
Anul acesta m-am hotărât și pe 3 august am făcut operația. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o până acum în viața mea. Intervenția durează foarte puțin, doamna doctor Miruna Nicolae și întregul personal al clinicii sunt persoane cu totul deosebite, amabile, blânde, care inspiră încredere și siguranță încă de la prima întâlnire.
N-am simțit niciun pic de durere, nici în timpul intervenției, nici după aceea. Din fericire, recuperarea mea a fost foarte ușoară, am simțit doar senzație de mâncărime în primele 24 de ore (asta și pentru că aveam în ochi lentile de protecție, care mi-au fost scoase a doua zi, la control).
Acum, la aproape două luni, pot spune că văd perfect la distanță, mi-a revenit și vederea la apropiere (la apropiere mi-a revenit puțin mai greu vederea), pun în continuare picături pentru lubrifierea ochiului, dar îmi desfășor toate activitățile perfect. Eu sunt traducătoare de carte și deja pot să lucrez la fel ca înainte (de fapt, mult mai bine decât înainte). Mai am fluctuații de vedere, dar din ce în ce mai rar, iar asta este ceva normal, ochii se recuperează total într-un interval de 3-6 luni.
Vă sfătuiesc pe toți cei care doriți să scăpați de ochelari să faceți o vizită la clinica Ama Optimex, vă poate schimba viața nu în bine, ci în foarte bine.
Îi mulțumesc și pe această cale doamnei doctor Miruna Nicolae, pentru toată dăruirea și blândețea sa. Și întregului personal al clinicii Ama Optimex, pe care-l definesc profesionalismul și amabilitatea. Mulțumesc din suflet!
0/50 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.