masuri masuri Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Acum pot vedea lumea cu toate detaliile ei minunate

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

ama-optimex-operatie-relex-smile

Ma numesc Iulia, am 23 de ani si sunt studenta in anul 5 la Medicina Generala. Am inceput sa port ochelari de la varsta de 12 ani, iar miopia a progresat de-a lungul anilor, ajungand la -9 la ochiul stang si -8.5 la ochiul drept. La o dioptrie atat de mare, nu se mai puteau subtia lentilele ochelarilor indeajuns incat sa nu fie neplacuta purtarea lor, asa ca am utilizat mult timp lentile de contact, insa aceasta putea fi doar o solutie temporara si costisitoare.

O prietena, colega de facultate, m-a indemnat sa fac o operatie de reducere a dioptriilor si asa am ajuns la Ama Optimex. Am fost rapid programata la consultatie la doamna doctor Raluca Moisescu care mi-a facut setul de investigatii necesare in urma carora s-a decis ca pot sa fiu operata prin ReLEx Smile. Personalul clinicii a fost foarte dragut si amabil cu mine si mi-a dat mult curaj.

Pana la operatia, am tot citit despre procedura si posibilele complicatii. Procedura este minim invaziva, iar complicatiile au o incidenta foarte scazuta si oricum, pot fi rezolvate, asa ca nu au fost un motiv de ingrijorare. Am avut incredere ca va iesi totul bine si am asteptat cu mult entuziasm operatia.

In ziua operatiei am mers la centrul operator de pe strada Bihor. In sala de operatie am fost intampinata de multe zambete :). Domnul doctor Andrei Filip este un om minunat. Mi-a explicat fiecare manevra astfel incat m-am simtit mereu in siguranta. Operatia dureaza foarte putin si se simte doar o usoara apasare, fara durere. Imediat ce s-a finalizat, deja incepusem sa vad mai bine. Dupa ce am iesit din clinica, puteam citi numerele masinilor. La cateva ore dupa operatie, am simtit o usoara jena si ma deranja lumina, dar imi puteam da seama ca vederea mi se imbunatateste progresiv.

A doua zi dimineata, m-am uitam pe ferestra si puteam vedea atatea detalii minunate. Fiecare crenguta de copac, frunzele, norii. La consult, domnul doctor Andrei Filip mi-a spus ca vad cam 90% din maxim, dar ca se va imbunatati. Eu nu-mi puteam imagina ca se poate vedea mai bine de atat.

Din a 3-a zi, m-am intors la facultate si la activitatea obisnuita. Acum este este ziua 4 si ma simt foarte bine. Tratamentul postoperator este simplu de administrat si nu-mi creeaza disconfort.

Sper ca, cei ce citesc aceste randuri prin lentilele ochelariilor, vor gasi curajul sa apeleze la operatii de reducere a dioptriilor pentru ca este extraordinar sa vezi atat de clar, fara mijloace ajutatoare. Intr-adevar ReLEx SMILE iti schimba viata :).

ama-optimex-operatie-relex-smile2

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.