Feedback Feedback

Parerile pacientilor nostri

Eram uluita de cat de bine vedeam

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

a16d6cbe-8a01-40ea-aa8e-bdbed3b9cdcf-resised-site

Dupa ce mi-a scos domnul doctor pansamentul la primul ochi, am vazut o lumina puternica, parca cadeam de undeva, nu stiam pe ce pamant sunt, eram uluita, pe toate le vedeam in jurul meu cu ochiul operat. Nu pot sa zic ce emotii am avut pentru ca vedeam atat de bine, nu pot sa exprim cat de bine vedeam, foarte bine si am fost asa emotionata.

Inainte de operatie, nu vedeam mai deloc cu dreptul, iar cu stangul deloc nu mai vedeam. Aveam cataracta la ambii ochi si ma descurcam greu, abia daca vedeam la jumatate de metru, nu aveam echilibru pe strada, aproape ca nu ieseam neinsotita pe strada, iar in casa ma chinuiam la fel de rau, nici sa bag ata in ac nu vedeam, nici sa fac ceva prin casa, foarte greu.

Sotul meu s-a operat la Ama Optimex, eram pacienti vechi, asa ca am mers si eu la operatie. Tot personalul este foarte amabil, este curatenie, ordine, bine utilat totul, ca la carte. Eu am tensiune si la prima operatie mi s-a facut rau, dar dl dr. Andrei Filip a fost foarte cumsecade, a vorbit foarte frumos cu mine, m-a linistit: ”stati linistita, nu se intampla nimic”, si toate asitentele la fel, si asa a fost, totul a decurs foarte bine, nu am simtit nimic, nu m-a durut nimic. La al doilea nu mi-a mai fost teama.

A fost o experienta foarte frumoasa, acum vad bine, sunt multumita, viata mi s-a schimbat in bine, pot sa cos, sa fac treaba prin casa, sa imi vad familia. Ii doresc multa sanatate dlui dr. Andrei Filip, s-a purtat foarte frumos cu mine, si d-nei dr. Carmen Dragne, la fel si personalului. Multumesc din suflet.

5/52 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.