masuri masuri Feedback Feedback

Articole Medicale

Ochelari pentru citit Seeoo – eleganta, discretie si functionalitate

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
seeoo1

Dupa varsta de 40 de ani, ochiul isi pierde puterea de acomodatie si constatati un fenomen destul de neplacut – nu mai vedeti la aproape si aveti nevoie de ochelari pentru citit. Acest lucru va deranjeaza in special la citit, fie ca este vorba despre o carte, o revista, fie ca incercati sa cititi ceva pe telefon, tableta sau calculator.

Aceasta afectiune se numeste presbiopie si reprezinta un fenomen fiziologic care apare pe masura ce inaintati in varsta, chiar daca nu ati mai avut nevoie de ochelari pana in acel moment. Ochelarii va ajuta sa vedeti bine la aproape, dar nu si sa vedeti bine la distanta. Prin urmare, trebuie sa ii folositi numai pentru activitati precum cititul, cusutul, verificat telefonul etc. Pentru ca nu aveti nevoie de ochelari in permanenta, stim cat de greu va este sa nu ii uitati.

Pentru aceste situatii, va recomandam ochelarii Seeoo care vor fi mereu acolo unde aveti nevoie de ei. Intrucat sunt mici si usori, va va fi extrem de simplu sa ii purtati intotdeauna in geanta sau in buzunar. Au un aspect deosebit de placut si sunt foarte discreti.

Gama Seeoo contine cateva modele intre care veti gasi cu siguranta perechea cea mai potrivita. Toti ochelarii Seeoo au etui, pentru a fi protejati si usor de transportat. Adopta eternul stil ”pince-nez”, o adaptare contemporana a clasicilor ochelari. Designul va ofera eleganta, iar confortul si siguranta sunt date de materialul din care sunt creati: cel mai bun acetat Mazzucchelli®.

Seeoo Classic au o husa discreta si culori redefinite, ce va ofera un farmec deosebit. Lentilele au dioptrii de la +1.5 pana la +3.

Seeoo Light au lentilele mai mari si usureaza cititul, cu dioptrii de la +1.5 pana la +3. Sunt usori si transparenti, deci cu greu isi va da cineva seama ca ii purtati. Puteti opta pentru una dintre cele 3 huse special create pentru acest model: husa clasica, husa pentru iPhone si husa care se lipeste pe diverse obiecte.

Husa pentru iPhone este fabricata din piele de origine italiana si este compatibila cu iPhone 5, iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Ultima husa poate fi lipita pe orice obiect pe care il folositi cel mai mult si pentru care aveti nevoie de ochelari, ca laptop, agenda, eBook Reader, tableta, telefon mobil. Ochelarii vor fi mereu acolo unde aveti nevoie de ei.

seeoo2
4.5/56 ratings

8ik

Autor

3 comentarii “Ochelari pentru citit Seeoo – eleganta, discretie si functionalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.