Stiri Diverse

Un Nou Aparat Ultramodern In Clinica Amaoptimex – Pentacam Axl

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Pentacam Axl

Suntem permanent preocupati de imbunatatirea serviciilor pe care le oferim, astfel ca una dintre ultimele achizitii ale clinicii noastre in materie de aparatura de investigatie este PENTACAM AXL.

Acesta reprezinta ultima generatie de PENTACAM si a fost achizitionat de clinica noastra pentru a inlocui PENTACAM HR (generatia precedenta de Pentacam), aparat aflat in dotarea clinicii din anul 2014.

Dorinta noastra este sa asiguram consultatii, interventii chirurgicale si investigatii de maxima calitate, astfel ca aparatura clinicii este permanent completata cu cele mai moderne aparate destinate investigatiilor oftalmologice.

PENTACAM AXL este un aparat indispensabil pentru diagnosticarea si monitorizarea evolutiei diferitelor afectiuni oculare si pentru realizarea masuratorilor necesare in vederea interventiilor chirurgicale pentru cataracta, corectarea dioptriilor, glaucom, keratoconus etc.

Investigatiile efectuate cu PENTACAM AXL nu dor, nu afecteaza vederea, au durata foarte scurta de executie, iar rezultatul este disponibil imediat.

 Amaoptimex Pentacam Axl

Acest aparat ofera, printr-o expunere de foarte scurta durata, un diagnostic de maxima precizie pentru intregul segment anterior al ochiului, fiind numit „Standardul de Aur” (Gold Standard) in topografia părții anterioare a ochiului.

Astfel, functiile acestui aparat ultramodern ne permit:

  • evaluarea calitativa a corneei (primul strat ocular) cu obtinerea unor harti topografice esentiale pentru corectia chirurgicala a dioptriilor
  • diagnosticarea, stadializarea si monitorizarea keratoconusului, precum si a altor afectiuni corneene
  • depistarea si monitorizarea glaucomului cu unghi ingust, precum si stabilirea indicatiei pentru tratamentul laser (iridotomie laser) necesar in cazul acestui diagnostic
  • evaluarea stadiului cataractei
  • masurarea cristalinului artificial ce se va implanta in cursul operatiei de cataracta.

Aceste investigatii va sunt recomandate de catre medicul oftalmolog in urma unei consultatii de specialitate.

ileana-ungureanu.jpg

DR. IRINA-LUMINITA LUTIC

Medic Specialist Oftalmolog

4/51 rating

Dr. Irina-Luminita LUTIC

Medic Specialist Oftalmolog
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.