masuri masuri Feedback Feedback

Articole Medicale

Achizitie noua: Pentru operatia de cataracta, ultima generatie de facoemulsificator: Stellaris – Bausch & Lomb

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Clinica noastra a achizitionat ultima generatie a aparatului de facoemulsificare Stellaris, produs de catre compania americana Bausch & Lomb. Echipamentul este destinat operatiilor de cataracta cu ultrasunete, cu microincizie (MICS). Compania Bausch & Lomb a reinventat operatia de cataracta prin facoemulsificare cu ultrasunete odata cu introducerea Stellaris care permite efectuarea operatiei cu microincizie de sub 2mm. Avantajele acestui tip de operatie sunt: traumatism minim, reducerea riscurilor intraoperatorii, protejarea corneei prin reducerea numarului de celule endoteliale pierdute in timpul operatiei, recuperare rapida cu reintoarcerea pacientului la rutina zilnica in cel mai scurt timp.

Click pentru descriere aparat.

Stellaris - Bausch & Lomb
Stellaris - Bausch & Lomb

5/52 ratings

2 comentarii “Achizitie noua: Pentru operatia de cataracta, ultima generatie de facoemulsificator: Stellaris – Bausch & Lomb

  1. Bună dimineața!,am fost operată în luna iulie,am avut miopie -10,50 și 11,cataractă corticală,am fost la controlul de o lună și nu se stabilise cristalinul,mi-a spus să revin la control peste 2,3 luni,nu știu din ce cauză,sunt îngrijorată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.