masuri masuri Feedback Feedback

Articole Medicale

8ik – Acomodarea cu ochelarii progresivi nu mai este o problema!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Acomodarea cu ochelarii progresivi nu mai este o problema asa mare! Cu ajutorul sistemului Visioffice se pot comanda lentile progresive personalizate.

Clinica noastra este atenta pentru a fi intotdeauna in pas cu ultimele tehnologii. Astfel am achizitionat pentrul magazinul nostru de optica medicala 8ik,  cel mai modern echipament pentru „gestionarea” corecta a alegerii ochelarilor. Cu Visioffice by Essilor prezinta un sistem ce ofera un sprijin pretios la toate nivelele: optimizarea analizei nevoilor, alegerea lentilei, alegerea ramei, masurarea parametrilor de purtare.

Visioffice aduce un sprijin diversificat, permitand luarea unei masuri precise si rapide a tuturor parametrilor necesari. Astfel, permite inregistrarea dinamica a parametrilor de purtare intr-o secventa video, precum si masurarea comportamentului vizual propriu fiecarei persoane. In acest mod, adaptarea si indrumarea capata mai multa valoare, iar argumentele opticianului sunt sprijinite de un echipament tehnic de inalta clasa.

5/52 ratings

8ik

Autor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.