Feedback Feedback

Articole Medicale

NOUTATE ReLEx SMILE

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Incizia in cornee a scazut de la 4mm la 2,5 mm

11923067_1027497607269763_1000090887_n

Incizia realizata in cornee, prin care se scoate lenticula la tehnica pentru reducerea dioptriilor ReLEx Smile, a scazut de la 4 mm la 2,5 mm. Micsorarea inciziei, prin faptul ca se taie mai putin din cornee, are ca efecte o videcare si mai rapida.

Tehnica ReLEx SMILE este cea mai moderna si sigura tehnica pentru reducerea dioptriilor. Ne permite sa reducem dioptriile mari care pana in momentul introducerii acestei tehnici in clinica noastra si implicit in Romania nu puteau fi reduse cu ajutorul laserului. Astfel, acum putem reduce miopia intre -2 si -10 dioptrii si astigmatismul miopic intre -2 si -5 dioptrii.

Pacientul nu simte durere nici in timpul operatiei si nici dupa aceasta. Recuperarea este rapida, in 72 de ore isi poate relua activitatile obisnuite, poate merge chiar si la plaja. Imediat dupa operatie, pacientul incepe sa vada si pe masura ce timpul trece vede din ce in ce mai bine.

Un alt avantaj deosebit de important la aceasta tehnica tine de modul minim invaziv in care intervenim pe cornee. Femtolaserul VisuMax Carl Zeiss Meditech decupeaza in interiorul corneei o lenticula care este extrasa prin acest canal cu dimensiunea de 2,5 mm. Tot acest procedeu este spectaculos.

Art_ReLEx-SMILE

Femtolaserul VisuMax Carl Zeiss cu platforma SMILE este cel mai precis laser din lume la ora actuala, iar in Romania se gaseste exclusiv in clinica noastra.

Update decembrie 2022:

Prin introducerea acestei aparaturi, reusim sa va oferim o gama completa de operatii pentru reducerea dioptriilor si tratamente personalizate prin tehnicile operatorii: ReLEx SMILE, FemtoLASIK, PRK, PRESBYOND, ICL, implant cu cristalin artificial multifocal in scop refractiv. Daca doriti sa cititi mai multe informatii despre reducerea dioptriilor va invit sa vizitati www.scapadeochelari.ro. Si, bineinteles, va stau la dispozitie pentru orice intrebari.

https://www.facebook.com/ScapaDeOchelari.ro
https://www.facebook.com/amaoptimex
https://www.facebook.com/DoctorOftalmologAndreiFilip

4.8/55 ratings

Dr. Andrei FILIP

Medic Primar, Specialist Oftalmolog,Doctor in Stiinte Medicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.