masuri masuri Feedback Feedback

Articole Medicale

Corectarea dioptriilor mari este acum posibila in Clinica Ama Optimex, cu cel mai precis si sigur laser al momentului

Distribuie prietenilor tai!
 •  
 •  
 •  
 •  
Tehnicile ReLEx Smile

In Clinica Ama Optimex gasiti cel mai precis si sigur laser pentru reducerea dioptriilor din lume, care permite corectarea dioptriilor mari, imposibil de corectat pana acum cu ajutorul laserului. Este vorba despre sistemul femtolaser VisuMax® Carl Zeiss, a carui performanta si precizie se bazeaza pe inalta experienta a companiei germane Carl Zeiss.

Prin introducerea acestei aparaturi de ultima generatie, suntem prima si singura clinica din Romania si una dintre cele 3 din Europa Centrala si de Est care ofera operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLasik cu VisuMax. 

Pentru prima data, ReLEx SMILE ofera pacientilor posibilitatea de a face o operatie pentru reducerea dioptriilor (miopie, astigmatism) printr-o interventie minim invaziva, intr-o singura procedura, fara decuparea si expunerea corneei. Tehnologia laser cu femtosecunde este unica tehnologie utilizata. O mica lentila este pregatita in interiorul corneei intacte, utilizand laserul cu femtosecunde. Aceasta lentila este indepartata printr-un punct de acces, cu o latime de doar cativa milimetri, fara sa fie necesar sa se deschida corneea. Procesul de vindecare este rapid si fara durere.

Tehnica FemtoLasik cu VisuMax (hipermetropie, miopie, astigmatism) ofera avantajul preciziei cu care este realizat flapul cornean si posibilitatea de a ajusta forma acestuia in functie de ochiul pacientului, astfel incât stabilitatea structurii corneene sa fie minim afectata. Operatia are loc in doi pasi, prima data laserul VisuMax cu femtosecunde creeaza flapul cornean cu margini verticale, dupa aceea laserul cu excimeri corecteaza dipotria. Operatia se desfasoara fara durere, disconfortul dupa operatie este minim si recuperarea rapida.

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre afectiunile oftalmologice si tehnicile disponibile in clinica noastra pentru reducerea dioptriilor pe www.scapadeochelari.ro.

4.8/54 ratings

4 comentarii “Corectarea dioptriilor mari este acum posibila in Clinica Ama Optimex, cu cel mai precis si sigur laser al momentului

  1. Bună ziua,
   Momentan, doar dioptriile cu minus se pot corecta cu tehnica SMILE, pentru dioptriile cu plus există alte tehnici, vă recomand consult și investigații pentru a ști care este tehnica potrivită pentru dumneavoastră. Mai multe informații despre reducerea dioptriilor puteți citi și pe site-ul nostru de informare http://www.scapadeochelari.ro.
   O zi bună!

  1. Bună ziua,
   Pentru miopie recomand tehnica SMILE, deoarece este cea mai modernă, minim invazivă, fără durere, cu recuperare rapidă. În cazul miopiei, operațiile pentru reducerea dioptriilor se fac după 18 ani și atunci când dioptriile sunt stabile de cel puțin un an. La alegerea tehnicii contează mai multe particularități anatomice ale ochilor. De aceea, trebuie să veniți la consult și investigații, pentru a evalua situația.
   Mai multe detalii despre SMILE puteți citi și aici: https://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/
   Lista cu prețuri este afișată pe site-ul nostru: https://www.amaoptimex.ro/preturi/.
   Îmi puteți scrie și pe [email protected] dacă mai aveți întrebări sau pentru a organiza consultația și investigațiile.
   O zi bună,
   Dr. Andrei Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.