Feedback Feedback

Stiri Diverse

8ik se extinde! Doua noi puncte de optica medicala in sediile Medicover

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
firmoo-LfcR3XCglX

Incepand cu 1 Aprilie, doua noi puncte de optica medicala 8ik vor fi deschise in sediile Medicover de pe Calea Victoriei si Calea Plevnei.


Programul de functionare al acestora va fi paralel cu orarul medicilor oftalmologi din fiecare clinica. Abonatii Medicover beneficiaza de 25% reducere la rame si lentile.

Infiintat in anul 1992, magazinul de Optica Medicala – 8ik, din cadrul Clinicii de Oftalmologie Ama Optimex, este dotat cu aparatura de ultima generatie, marca NIDEK din Japonia. Personalul calificat participa anual la cele mai importante targuri  de optica din lume, precum Mido din Milano si Silmo din Paris.

Oferta magazinului de Optica medicala 8ik consta intr-o larga diversitate de rame de ochelari, din materiale de cea mai buna calitate, inclusiv din metale pretioase, numeroase tipuri de lentile (monofocale, multifocale, fotocromice sau special subtiate cu pana la 50%, etc.), dar si lentile de contact cu dioptrii sau pur estetice. De asemenea, puteti beneficia de service pentru ochelari, accesorii si produse pentru intretinerea ochelarilor, dar si optiuni flexibile de plata prin Card Avantaj – Credit Europe Bank.

Va asteptam cu drag!

Date de contact:

1. SEDIUL PRINCIPAL:

STR. TOAMNEI NR. 54, SECTOR 2, BUCURESTI

TEL: 0725 OPTICA (0725 678 422)

E-MAIL: [email protected]

2. SEDIUL MEDICOVER VICTORIEI:

STR. GRIGORE ALEXANDRESCU NR. 16-20, ET. 1, SECTOR 1, BUCUREŞTI

TEL: 0729 555 760

E-MAIL: [email protected]

3. SEDIUL MEDICOVER PLEVNEI:

CAL. PLEVNEI NR. 96, BL. 10D1, MEZANIN, SECTOR 1, BUCUREŞTI

TEL: 0729 555 761

E-MAIL: [email protected]

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.