masuri masuri Feedback Feedback

Stiri Diverse

10 ani de chirurgie refractiva la Ama Optimex

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
Ama-Optimex-Mel-70-4

August 2015 reprezinta pentru noi aniversarea a 10 ani de chirurgie refractiva. Am inceput sa realizam operatii pentru reducerea dioptriilor cu laserul excimer Mel 70 de la compania germana Carl Zeiss Meditech in august 2005, cu tehnica PRK/LASEK.

A urmat apoi, in 2010, introducerea laserului excimer Mel 80, pe care il folosim si astazi pentru tehnicile PRK/LASEK si FemtoLASIK. In 2012 am inaugurat noul centru de chirurgie al clinicii. Iar in 2014, am introdus laserul Visu Max Carl Zeiss Meditech cu ajutorul caruia efectuam operatii pentru reducerea dioptriilor prin tehnicile ReLEx Smile si FemtoLASIK.

Evolutia tehnologiei in medicina este fantastica, in fiecare an apar alte tehnici si echipamente moderne care ne ajuta sa va tratam mai bine. De aceea, de-a lungul timpului, eforturile noastre s-au indreptat catre modernizarea clinicii, echipamentelor si serviciilor. Si astazi, ne bucuram ca putem oferi in clinica noastra ReLEx SMILE, cea mai moderna si sigura tehnica pentru reducerea dioptriilor la ora actuala, prin care putem reduce miopiile de pana la -10 dioptrii cu ajutorul femtolaserului VisuMax.

Ama-Optimex-Dr.-Miruna-Nicolae-VisuMax-ReLEx-SMILE

De asemenea, mergand mai inainte in timp, mentionam si momentul demararii activitatii chirurgicale in clinica, in 1998, cand am inceput sa efectuam operatii pentru cataracta, o afectiune care netratata duce la pierderea treptata a vederii. Astazi, oferim 30 de tipuri de operatii oftalmologice si facem anul 3000 de interventii chirurgicale.

Dincolo de tehnologii si aspecte tehnice, dorim sa stiti ca va stam la dispozitie oricand aveti nevoie de noi. Este foarte important ca relatia noastra (medic-pacient) sa fie sincera, deschisa si constanta, in acest fel va putem trata cel mai bine.

Va multumim pentru increderea acordata de-a lungul anilor. Acum, nu sarbatorim numai 10 ani de chirurgie refractiva, ci va sarbatorim si pe voi, toti cei care ne treceti pragul zi de zi. Va dorim multa sanatate si numai bine.

Ama-Optimex-Dr
4/51 rating

Dr. Andrei FILIP

Medic Primar, Specialist Oftalmolog,Doctor in Stiinte Medicale
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.