Feedback Feedback

Stiri Diverse

Ama Optimex, pe harta clinicilor de chirurgie refractiva recomandate de Zeiss la nivel mondial

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Ama Optimex se afla printre clinicile recomandate de catre compania germana Carl Zeiss Meditec, la nivel mondial, in domeniul chirurgiei refractive.

Compania Zeiss a creat un website de informare pentru pacienții din intreaga lume, cu informatii despre operatiile pentru reducerea dioptriilor. Acesta se prezinta sub forma unui ghid si ajuta pacientii sa se informeze in ceea ce priveste operatiile PRK, FemtoLASIK, SMILE si poate fi vizitat aici. De asemenea, site-ul ofera pacientului posibilitatea de a cauta o clinica de oftalmologie cu centru de chirurgie refractiva, oriunde se afla in lume: accesati harta clinicilor recomandate de Zeiss.

Clinica de oftalmologie Ama Optimex este partener preferat al companiei Zeiss pe teritoriul României. Parteneriatul a fost dezvoltat de-a lungul timpului, prin multiple colaborari, proiecte si dotarea clinicii cu cele mai bune echipamente ale companiei germane, precum cel mai precis si sigur femtolaser VisuMax Carl Zeiss, ultimul model de microscop operator Zeiss OPMI LUMERA 300, cel mai performant tomograf al momentului OCT Cirrus 5000, noul aparat pentru evaluarea campului vizual Humphrey Field Analyzer 3.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.