masuri masuri Feedback Feedback

Stiri Diverse

EVALUARE OFTALMOLOGICA ONLINE LA AMA OPTIMEX

Distribuie prietenilor tai!
 • 1
 •  
 •  
 •  

Am lansat un nou serviciu, ”evaluare oftalmologică online”, în cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex. Acesta este un nou instrument util atât pentru noi, medicii, cât și pentru pacienți, care ne ajută să fim în permanentă legătură, dar și să eficientizăm timpul pe care îl petreceți în clinică.

Inițial, serviciul a fost gândit și pus în aplicare la începutul lunii aprilie 2020, în perioada stării de urgență, pentru a putea fi de ajutor oamenilor care aveau nevoie de sfatul unui oftalmolog. Ne-am gândit că dacă putem evita ca oamenii să iasă din casă sau să ajungă la spital, obiectivul nostru va fi îndeplinit. Am pornit și noi cu emoții, este cu totul altceva când nu ai pacientul în față, dar ”făcând și văzând” am realizat că se poate să evaluăm o problemă, să oferim un sfat cât mai potrivit, că putem discuta online cu pacientul și îi putem da sfaturi despre diferite afecțiuni oftalmologice. Așa că am reușit să fim aproape de pacienții noștri, dar și de mulți alți oameni care ne-au solicitat ajutorul. Spre finalul perioadei, înainte de redeschidere, ne-am dat seama că poate fi un instrument foarte bun și util pe viitor, din mai multe puncte de vedere, și am decis să continuăm evaluările online, în principiu, pentru a efectua:

• Evaluare pre-consultație

• Evaluare preoperatorie

• Evaluare postoperatorie

În cadrul evaluării online, medicul oftalmolog analizează problema pacientului pentru a oferi un sfat cât mai potrivit și îl poate orienta asupra medicului la care se poate programa la consult pentru a-și rezolva problema, deoarece în clinica noastră sunt 12 medici oftalmologi foarte bine pregătiți, specializați pe diverse afecțiuni. Menționăm faptul că, după consultația din clinică, în cazul în care este nevoie de o operație, pacientul își poate alege medicul chirurg în funcție de afecțiunea pe care o are. De asemenea. în cadrul evaluării online, medicul poate oferi informații în ceea ce privește afecțiunea în cauză, intervenția chirurgicală sau alte subiecte oftalmologice de interes. Deoarece toate acestea se întâmplă online, timpul petrecut în clinică va fi semnificativ redus.

Cum funcționează?

1. Solicitați o programare pentru evaluare oftalmologică online, stabilind data și ora programării

2. Veți primi prin mail data și ora programării, link-ul pentru conexiunea online și link pentru plata serviciului.

3. La data și ora stabilite, veți lua legătura cu medicul la care v-ați programat prin sistemul online Zoom, care poate fi accesat cu ușurință de pe orice smartphone, tabletă sau computer.

Solicita o evaluare online

Termeni si conditii evaluari oftalmologice online

* IMPORTANT! Aceste evaluari online NU inlocuiesc o consultatie de specialitate, ci au rol strict informativ!

3/538 ratings

8 comentarii “EVALUARE OFTALMOLOGICA ONLINE LA AMA OPTIMEX

 1. Nu doresc o consultatie on line ci o programare pt. consultatie la un doctor (pentru ca ma descurc greu in comunicarea on line!)

  1. Bună ziua,
   La Ama Optimex este disponibilă evaluarea online, însă în cadrul acesteia nu se pot măsura dioptriile și prescrie ochelari. Pentru acest lucru trebuie să veniți la clinică.
   Multă sănătate,
   Dr. Andrei Filip

 2. Bună ziua.Sunt interesata de operația Presbyond pe care am descoperit o citind articole publicate pe site ul dvs. M ar interesa sa știu dacă sunt eligibilă pentru aceasta operație având în vedere vârsta (54 ani ) și faptul ca în 2004 am avut o operație cu laser pentru corecția miopiei .
  Mulțumesc

  1. Bună ziua,
   Este nevoie de consult și investigații pentru a afla dacă vi se potrivește această tehnică. După această evaluare, vom ști.
   Vă așteptăm cu drag,
   Dr. Andrei Filip

 3. Buna ziua,
  Mă numesc Zamfira Balan, am 67 de ani și la un control oftalmologic recent mi s-a spus ca, pe langa un inceput de cataracta, as avea si unul de degenerescență matulara. Avand in vedere implicațiile in perspectiva a unei astfel de afecțiuni, respectiv un potential grad ridicat de invaliditate, eu fiind singura si fara un suport familial, acest diagnostic mi-a produs o mare ingrijorare.
  De aceea as dori un consult, impreuna cu toate investigatiile necesare care, fie ar putea infirma acest diagnostic, fie m-ar ajuta cu tratamentele și intervențiile necesare pentru reducerea urmarilor unei astfel de afecțiuni.
  Am sunat la clinica pentru programare dar din pacate am inteles ca programul este plin pana la sfarsitul lunii septembrie iar pentru octombrie inca nu s-au deschis programarile.
  Ce si cum ma sfatuiți sa procedez?

  Cu multumiri,

  Zamfira Balan

  1. Buna ziua,
   Va recomand o consultatie la noi in clinica, la specialista noastra pentru afectiuni retiniene, Dr. Carmen Dragne. Daca in urma evaluarii se va recomanda operatie, eu ma voi ocupa de partea chirurgicala. Consider ca nu este bine sa asteptati.
   Va doresc numai bine,
   Dr. Andrei Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.