Stiri Diverse

EVALUARE OFTALMOLOGICA ONLINE LA AMA OPTIMEX

Distribuie prietenilor tai!
  • 2
  •  
  •  
  •  

Am lansat un nou serviciu, ”evaluare oftalmologică online”, în cadrul clinicii de oftalmologie Ama Optimex. Acesta este un nou instrument util atât pentru noi, medicii, cât și pentru pacienți, care ne ajută să fim în permanentă legătură, dar și să eficientizăm timpul pe care îl petreceți în clinică.

Inițial, serviciul a fost gândit și pus în aplicare la începutul lunii aprilie 2020, în perioada stării de urgență, pentru a putea fi de ajutor oamenilor care aveau nevoie de sfatul unui oftalmolog. Ne-am gândit că dacă putem evita ca oamenii să iasă din casă sau să ajungă la spital, obiectivul nostru va fi îndeplinit. Am pornit și noi cu emoții, este cu totul altceva când nu ai pacientul în față, dar ”făcând și văzând” am realizat că se poate să evaluăm o problemă, să oferim un sfat cât mai potrivit, că putem discuta online cu pacientul și îi putem da sfaturi despre diferite afecțiuni oftalmologice. Așa că am reușit să fim aproape de pacienții noștri, dar și de mulți alți oameni care ne-au solicitat ajutorul. Spre finalul perioadei, înainte de redeschidere, ne-am dat seama că poate fi un instrument foarte bun și util pe viitor, din mai multe puncte de vedere, și am decis să continuăm evaluările online, în principiu, pentru a efectua:

• Evaluare pre-consultație

• Evaluare preoperatorie

• Evaluare postoperatorie

În cadrul evaluării online, medicul oftalmolog analizează problema pacientului pentru a oferi un sfat cât mai potrivit și îl poate orienta asupra medicului la care se poate programa la consult pentru a-și rezolva problema, deoarece în clinica noastră sunt 12 medici oftalmologi foarte bine pregătiți, specializați pe diverse afecțiuni. Menționăm faptul că, după consultația din clinică, în cazul în care este nevoie de o operație, pacientul își poate alege medicul chirurg în funcție de afecțiunea pe care o are. De asemenea. în cadrul evaluării online, medicul poate oferi informații în ceea ce privește afecțiunea în cauză, intervenția chirurgicală sau alte subiecte oftalmologice de interes. Deoarece toate acestea se întâmplă online, timpul petrecut în clinică va fi semnificativ redus.

Cum funcționează?

1. Solicitați o programare pentru evaluare oftalmologică online, stabilind data și ora programării

2. Veți primi prin mail data și ora programării, link-ul pentru conexiunea online și link pentru plata serviciului.

3. La data și ora stabilite, veți lua legătura cu medicul la care v-ați programat prin sistemul online Zoom, care poate fi accesat cu ușurință de pe orice smartphone, tabletă sau computer.

Solicita o evaluare online

Termeni si conditii evaluari oftalmologice online

* IMPORTANT! Aceste evaluari online NU inlocuiesc o consultatie de specialitate, ci au rol strict informativ!

2.9/514 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.