Feedback Feedback
NULL

Stiri Diverse

Concurs Facebook – Regulamentul campaniei „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti”

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Câștigătorii concursului nostru ”Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru ceilalți”, extrași la tragerea la sorți, sunt:
– Premiul principal (o operație oftalmologică cu valoarea maximă de 16000 lei):
1. Elena Dorina Busoiceanu
– Premiile secundare (voucher cu valoarea 500 lei):
1. Madalina Stoica
2. Miha Raceanu
3. Diana Dina
4. Alina-Irina Birta
5. Anays Antonia Dumitrescu
6. Sistac Marcela
Pentru a fi validați, trebuie să trimiteți un mesaj privat, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării acestui anunț, care să conțină: numele și prenumele, un număr de telefon de contact, o adresă de e-mail de contact și declarația „Declar că am peste 18 ani și domiciliul în România”.
Mai multe detalii despre procedurile de validare sunt în regulamentul campaniei pe care il puteti consulta mai jos.

Update 23 aprilie 2018
Câștigătorul extras pentru premiul principal nu a putut fi validat, de aceea anunțam prima rezervă extrasă pentru premiul principal (o operație oftalmologică cu valoarea maximă de 16000 lei):
• Rezerva 1: Ana Iulia Oprescu
Pentru a fi validată, trebuie să trimiteți un mesaj privat, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării acestui anunț, care să conțină: numele și prenumele, un număr de telefon de contact, o adresă de e-mail de contact și declarația „Declar că am peste 18 ani și domiciliul în România”.
Mai multe detalii despre procedurile de validare sunt în regulamentul campaniei.

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Campania „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti” este organizata de Ama Optimex SRL (denumit in continuare „Organizator”), cu sediul in Bucuresti, Str. Toamnei nr. 54, Sector 2, inmatriculata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/2891/1991, cod unic de inregistrare nr. 35629, inregistrat cu notificarea nr. 37077 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), reprezentata prin administrator, doamna Filip Amarelia.

Participantii la campania „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti” (denumita in continuare „Campania”) sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament”). Regulamentul este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-ul: www.amaoptimex.ro, pe intreaga durata a Campaniei, in conformitate cu dispozitiile cuprinse in Sectiunea 2 din prezentul Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in termen de 24 (douazecisipatru) de ore de la anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.amaoptimex.ro.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti” este organizata si se desfasoara pe pagina de Facebook: www.facebook.com/amaoptimex, incepand de la data de 12 martie 2018, ora 12:00 si se incheie la data de 11 aprilie 2018, ora 23:59.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti” este deschisa, in conditiile referite in prezentul Regulament, tuturor persoanelor fizice care intrunesc cumulativ urmatoarele conditii:
– detin un cont de Facebook;
– au implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii campaniei (12 martie 2018);
– au domiciliul in Romania.
Exceptie fac angajatii Organizatorului, partenerii implicati in aceasta Campanie si angajatii acestora, precum si rudele de gradul 1 si 2 ale acestora (copii, parinti, sot/sotie etc).

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Organizatorul va posta, pe perioada campaniei, 3 (trei) postari/statusuri de concurs, semnalizate prin cuvantul concurs pe fotografie, pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex, pe 12 martie 2018, pe 22 martie 2018 si pe 2 aprilie 2018.

Utilizatorul/utilizatoarea va fi considerat/a ca fiind participant la aceasta Campanie „Daca nu o faci pentru tine, fa-o pentru ceilalti” si inscris/a in extragerea pentru premiu daca va raspunde la cerinta din cadrul textului postarii de concurs (va povesti o situatie amuzanta prin care a trecut pentru ca nu a vazut bine sau pentru ca nu a avut ochelarii sau va spune de ce isi doreste sa castige) prin intermediul unui comentariu sau mai multor comentarii. In concurs vor fi inscrise toate comentariile, cu conditia sa respecte cerintele mentionate in prezentul paragraf din regulamentul Campaniei.

Utilizatorul/utilizatoarea care va comenta la alte postari sau pe timeline-ul paginii www.facebook.com/amaoptimex sau pe alte pagini aparținand clinicii nu va fi inscris/a in concurs.

Pozele si comentariile postate in cadrul concursului pot fi folosite de catre organizator in campanie si in legatura cu aceasta campanie, dupa terminarea concursului. Astfel, prin participarea la concurs participantul cedeaza drepturile de folosinta catre organizator.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina si de a nu considera ca participant/a orice utilizator/utilizatoare care va posta comentarii care nu respecta conditiile impuse in prezentul regulament si de lege. Comentariile nu trebuie sa aiba caracter ilegal, periculos, malitios, calomniator, obscen, pornografic sau vulgar, defaimator, rasist sau xenofob. Comentariile publicate nu trebuie sa contina reclama la diverse produse sau brand-uri, exceptie facand serviciile furnizate de catre Ama Optimex si produsele comercializate prin intermediul Ama Optic. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include in tragerea la sorti aleatorie pe acele participante sau acei participanti ale caror comentarii nu respecta termenii si conditiile din prezentul Regulament.
Prin participarea la prezenta campanie, participantele/participantii isi asuma intreaga raspundere pentru comentariile postate de acestea/acestia, garanteaza ca sunt autorii acestora, Organizatorul fiind exonerat de orice raspundere, inclusiv cea derivand din eventuale drepturi de autor ce ar putea fi pretinse de terte parti in ceea ce priveste comentariile postate.
Fiecare utilizatoare/utilizator care va raspunde prin intermediul unui comentariu la oricare dintre postarile Campaniei isi asuma deplina raspundere, intrucat postarea respectivului comentariu reprezinta o declaratie implicita a faptului ca indeplineste toate conditiile de participare prevazute in Regulament, precum si faptul ca respectivul comentariu nu incalca dreptul de autor al vreunei terte persoane.
O participanta/un participant se poate inscrie in campanie cu un singur cont de Facebook.
Organizatorul nu va fi tinut raspunzator pentru nicio situatie derivand si/sau in legatura cu violarea si/sau nerespectarea prevederilor legale si/sau a prevederilor prezentate in Regulament de catre oricare dintre utilizatori.
Incalcarea conditiilor de participare constituie infractiune, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a se adresa organelor abilitate pentru urmarirea penala a unor astfel de fapte savarsite de utilizatorii care incalca conditiile de participare.

SECTIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

In cadrul Campaniei vor fi oferite ca premii:
– Premiu principal: 1 (o) operatie oftalmologica cu valoarea maxima de 16000 RON
– Premii secundare: 6 (sase) vouchere in valoare de 500 RON pentru servicii medicale in Clinica Ama Optimex la alegerea castigatorului.

Valoarea fiecarui premiu este de:
– Premiu principal: 1 (o) operatie oftalmologica cu valoare maxima 16000 RON (saisprezece mii RON)
– Premii secundare: 6 buc x 1 (un) voucher cu valoare 500 RON (cinci sute RON)

Valoarea totala a celor 7 (sapte) premii este de 19000 RON, plus valoarea aferenta impozitului de 10% pe premiu, unde este cazul.

Prin comentarea la postarile de concurs pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex, pe durata campaniei cuprinsa intre 12 martie 2018, ora 12:00 si data de 11 aprilie 2018, ora 23:59, un/o utilizator/utilizatoare se inscrie in tragerea la sorti. Un/o participant/a se poate inscrie, printr-un comentariu sau mai multe, la oricare dintre cele 3 (trei) postari ale concursului, fiecare comentariu individual va fi luat in considerare la tragerea la sorti.

La finalul perioadei de campanie vor fi desemnati/e 7 (sapte) castigatori/castigatoare prin tragere la sorti realizata pe baza listei de inscrisi de la fiecare postare de concurs. Lista de inscrisi va cuprinde toate comentariile de la cele 3 (trei) postari de concurs care respecta conditiile mentionate la sectiunile 3 si 4 ale prezentului regulament.

Tragerea la sorti se va desfasura pe 19 aprilie 2018, se va face aleatoriu, prin mijloace electronice, prin intermediul unui soft specializat sau online pe site-ul random.org, va avea loc in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si va fi atestata legal de catre un notar prezent la locul extragerii.

In cadrul tragerii la sorti se va extrage cate 1(un) potential castigator pentru fiecare premiu, adica 7 (sapte) potentiali castigatori in total. Ulterior extragerii potentialilor castigatori, se vor extrage si cate 5 (cinci) rezerve pentru premiul principal (operatie), pentru cazurile in care primul potential castigator nu poate fi contactat/validat din motive independente de Organizator sau nu i se poate face operatia. Pentru claritate, se va apela la rezerve, in ordinea extragerii lor, in cazul in care primul potential castigator/castigatoare nu poate fi contactat/validat din motive independente de Organizator sau in cazul in care, din motive medicale, nu i se poate face operatia. Pentru premiile secundare nu se vor extrage rezerve.

In cazul in care numarul castigatorilor validati, chiar si dupa contactarea rezervelor, va fi mai mic decat numarul premiilor alocate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile ramase.

Castigatorii campaniei nu pot solicita si Organizatorul nu va acorda niciunuia dintre castigatori contravaloarea premiului in bani si nici nu se va putea solicita, respectiv aproba de catre Organizator, schimbarea acestora cu alte produse sau oferirea premiului unei alte persoane. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care persoana desemnata castigatoare a furnizat date sau informatii incorecte ce duc la imposibilitatea acordarii premiilor.

Atat tragerea la sorti, cat si intocmirea listelor participantilor si castigatorilor si validarea acestora se vor face prin intermediul partenerului THE HUB PARTNERS S.R.L („Agentia”), firma cu sediul social în Bucuresti, str. Cap. Av. Alexandru Serbanescu, nr 85, etaj 1, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/2998/2014, Cod Fiscal 16197970, reprezentanta de dl Dulgheru Victoras Florin in calitate de Administrator, inregistrata cu notificarea nr. 21679 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

SECTIUNEA 6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI VALIDAREA PREMIILOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice userul / numele de identificare folosit pe Facebook de catre potentialii castigatori extrasi prin intermediul tragerii la sorti si castigurile acordate in cadrul acestei campanii. Numele de identificare folosit de catre potentialii castigatori si castigurile acordate vor fi afisate pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex pe 20 aprilie 2018, pana la ora 23:59.

Validarea potentialilor castigatori ale caror nume de identificare pe Facebook au fost comunicate pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex se va face in urmatoarele conditii:
– Participantii selectati drept potentiali castigatori vor comunica datele personale si de contact in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data afisarii numelor de identificare pe Facebook ale acestora ca fiind potentiali castigatori;
– Datele personale si de contact vor fi trimise printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex;
– Mesajul trebuie sa contina: numele si prenumele castigatorului, un numar de telefon de contact, o adresa de e-mail de contact si declaratia „Declar ca am peste 18 ani si domiciliul in Romania”.
In paralel, in maxim 5 zile lucratoare de la extragere si dupa afisarea potentialilor castigatori pe pagina, un reprezentant al Organizatorului va trimite un mesaj privat catre potentialii castigatori prin care ii anunta ca au fost extrasi, le va comunica premiul pentru care au fost extrasi si conditiile de validare expuse in acest Regulament.

Organizatorul va confirma validarea castigatorilor prin trimiterea unui mesaj privat si/sau prin e-mail si/sau telefonic catre fiecare participant selectat a fi castigator, in termen de maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la data transmiterii informatiilor de contact de catre acestia.

Daca in termen de maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la afisarea numelui de identificare pe Facebook al potentialului castigator pentru premiul principal pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex acesta nu a trimis datele necesare validarii in termenul specificat si/sau nu a indeplinit conditiile de participare si validare, Organizatorul va publica pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex userul / numele de identificare pe Facebook al primei rezerve aferente premiului principal neadjudecat si/sau neacordat.

Pentru a fi validat/a drept castigator/castigatoare, fiecare rezerva trebuie sa trimita un mesaj privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex, in termen de maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la data anuntului publicat de catre Organizator. Mesajul privat trebuie sa contina numele si prenumele rezervei declarate castigator/castigatoare, un numar de telefon de contact, o adresa de e-mail de contact si declaratia „Declar ca am peste 18 ani si domiciliul in Romania”. Se va relua procedura pana la validarea castigatorului sau pana la epuizarea rezervelor, dupa caz. In cazul in care, dupa epuizarea rezervelor, premiul principal ramane neadjudecat si/sau neacordat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda acest premiu.

Daca in termen de maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la afisarea numelor de identificare pe Facebook ale potentialilor castigatori pentru premiile secundare pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex acestia nu au trimis datele necesare validarii in termenul specificat si/sau nu au indeplinit conditiile de participare si validare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile respective.

In cazul in care, castigatorului selectat pentru premiul principal nu i se poate face operatia din motive medicale, independente de Organizator, atunci Organizatorul va selecta prima rezerva extrasa aferenta premiului principal, pe care o va valida conform regulilor descrise in acest regulament. Se va relua procedura pana la validarea castigatorului sau pana la epuizarea rezervelor, dupa caz.

Fiecare potential castigator are dreptul sa castige un singur premiu. In cazul in care este extras de mai multe ori, va avea dreptul sa isi aleaga 1 (un) premiu dintre premiile pentru care a fost extras. In cazul premiilor secundare, daca la tragerea la sorti se va extrage acelasi user pentru doua premii secundare, se va mai face o extragere, pe loc, pentru a alege un alt user pentru un premiu secundar. Se va relua procedura pana cand vor fi useri diferiti extrasi pentru premiile secundare.

Pentru a beneficia de premiile castigate, castigatorii se vor prezenta la Clinica Oftalmologica Ama Optimex, cu sediul in Bucuresti, sector 2, Str. Toamnei nr. 54, cu o programare stabilita in prealabil impreuna cu Organizatorul si:
– Pentru premiul principal, castigatorului i se vor efectua investigatii pentru a determina diagnosticul si necesitatea operatiei. Dupa efectuarea operatiei se considera ca s-a intrat in posesia premiului principal. In cazul in care castigatorul nu poate fi operat, din motive obiective care tin de particularitatile anatomice ale ochilor sai, atunci Organizatorul va trece la procedura de validare a urmatoarei rezerve si se va relua procedura de validare.
– Pentru premiile secundare, castigatorii vor putea consuma suma aferenta voucherului pentru servicii medicale in clinica de oftalmologie Ama Optimex, din Bucuresti, Str. Toamnei nr. 54, Sector 2.

Voucherele pentru premiile secundare vor fi trimise prin e-mail sau intermediul unui mesaj privat de pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex impreuna cu mesajul de validare.

Intrarea in posesia premiilor (atat principale, cat si secundare) depinde de momentul in care castigatorii pot veni la clinica de oftalmologie Ama Optimex, din Bucuresti, Str. Toamnei nr. 54, Sector 2, dar nu va depasi data de 31 august 2018. La primirea premiului, folosirea serviciilor medicale in clinica Ama Optimex castigate in concurs, castigatorii vor semna un proces verbal de predare-primire. Daca din momentul desemnarii castigatorilor si pana pe 31 august 2018, castigatorii validati nu s-au prezentat la clinica pentru a intra in posesia premiului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai acorda premiile respective.

SECTIUNEA 7. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

SECTIUNEA 8. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE, LIMITAREA RASPUNDERII

Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil de aparitia niciuneia dintre urmatoarele situatii care ar putea duce la neacordarea premiilor prezentei Campanii:
– Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii persoanei respective (prin e-mail) din motive independente de Organizator;
-Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de providerul de Internet / conexiunea Internet a participantului;
– Situatiile in care mai multe persoane (participanti sau nu la Campanie) revendica drepturi de autor aferente materialelor transmise de catre participanti (inclusiv difuzare, redifuzare, reproducere etc) sau situatiile in care materialele respective incalca orice drepturi / prejudiciaza imaginea vreunei persoane fizice sau juridice;
– Imposibilitatea de a accesa pagina de Facebook www.facebook.com/amaoptimex de inscriere in Campanie din motive independente de Organizator;
– Imposibilitatea Organizatorului de a contacta castigatorii, din motive independente de acesta;
– Nerespectarea de catre useri, participanti si castigatori ai premiilor a oricarei conditii sau a oricarui termen cuprins in prezentul Regulament, precum si necomunicarea de catre participanti si respectiv castigatori ai premiilor a tuturor datelor si informatiilor precizate in prezentul Regulament.

Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciunul dintre prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre castigator in legatura cu premiile castigate, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau de tentativa de frauda a acestei Campanii, a sistemului folosit, precum si in cazul oricarui abuz sau orice alte fapte sau tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

SECTIUNEA 9. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii prezentei Campanii isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea efectuarii deliberarii, validarii, atribuirii premiului, cat si pentru indeplinirea obligatiilor fiscale ale organizatorului Campaniei.
Prin prezentul Regulament, tuturor participantilor la aceasta Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Castigatorul premiului principal va trebui sa transmita o copie a actului de identitate in vederea acordarii premiului. Ama Optimex prelucreaza datele de identificare ale castigatorului pentru atribuirea premiului si pentru indeplinirea obligatiilor prevazute de Codul Fiscal referitoare la impozitarea veniturilor din premii.

SECTIUNEA 10. FORTA MAJORA

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment extern care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament in conformitate cu prevederile art.1351 Cod civil. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Campanie aparitia cazului de forta majora, in termen de 5 (cinci) zile de la producerea acestuia.

SECTIUNEA 11. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

SECTIUNEA 12. ALTE DISPOZITII

In conformitate cu dispozitiile legale aplicabile in cazul organizarii de loterii publicitare, prezentul Regulament va fi autentificat de catre Organizator la biroul unui notar public, inainte de inceperea Campaniei.

Redactat de notar public conform solicitarii partii intr-un exemplar original si doua duplicate.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.