masuri masuri Feedback Feedback

Stiri Diverse

REGULAMENTUL CAMPANIEI ”SCAPA DE OCHELARI INTR-O CLIPA”

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Stim cum este sa iți schimbi total viata in doar cateva secunde. Vedem asta in fiecare zi la pacientii nostri care scapa de ochelari intr-o clipa. Si stim ca este o clipa pe care nu o vor uita niciodata pentru ca vine cu bucurie pentru tot restul vietii. Solicita online o programare pana pe 16 octombrie 2022, folosind codul ”AMAOCLIPA” si beneficiezi de investigatii preoperatorii gratuite la interventiile efectuate cu noul femtolaser VisuMax 800.

Campania se desfasoara in perioada 9 septembrie – 16 octombrie 2022.

In cadrul campaniei, beneficiezi de investigatii preoperatorii gratuite, in valoare de 1200 lei, la interventiile efectuate cu noul femtolaser VisuMax 800: SMILE (miopie, astigmatism miopic), FemtoLASIK (miopie, hipermetropie, astigmatism), PRESBYOND (presbiopie).

Pentru a beneficia de investigatiile preoperatorii gratuite, trebuie sa urmezi pasii:

1. Acceseaza formularul Solicita programare;

2. Completeaza formularul in perioada 9 septembrie – 16 octombrie 2022 cu codul AMAOCLIPA la campul Observatii si trimite-l;

3. Ulterior vei fi contactat telefonic sau prin e-mail de catre o persoana din partea clinicii, pentru a stabili detaliile programarii la consultatie si investigatii;

4. Consultatia si investigatiile in vederea operatiei pentru reducerea dioptriilor pot avea loc oricand pana pe 31 ianuarie 2023, in functie de locurile disponibile. In aceasta prima etapa, consultatia si investigatiile preoperatorii se achita, urmand ca valoarea investigatiilor achitate (1200 lei) sa fie scazuta din costul total al operatie (in momentul efectuarii interventiei)

5. Interventia pentru reducerea dioptriilor (SMILE, FemtoLASIK, PRESBYOND) poate fi efectuata oricand pana pe 31 martie 2023, dar nu mai tarziu de aceasta data, iar costul investigatiilor (1200 lei) va fi scazut din costul interventiei.

Reducerea nu este valabila:

  •  pentru toate programarile efectuate anterior datei de 9 septembrie 2022;
  •  pentru programarile efectuate telefonic, pe e-mail sau pe paginile de Facebook, in perioada campaniei, inainte sau dupa;

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte discounturi oferite in alte campanii Ama Optimex si nu se aplica altor interventii pentru reducerea dioptriilor, pentru alte afectiuni, pentru alte servicii medicale efectuate in clinica.

Solicită o programare aici.

4/51 rating

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.