Feedback Feedback

Stiri Diverse

Reducere la programarea online

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Campania ”Schimbam vieti de 25 de ani” s-a incheiat pe 31 iulie 2016. Daca ati solicitat o programare prin intermediul formularului ”Cerere Programare” de pe site-ul nostru, in perioada campaniei, va invitam sa cititi mai jos cum puteti beneficia de reducerea de 10% si care a fost mecanismul campaniei

”Schimbam vieti de 25 de ani”

10% reducere la serviciile medicale la programarea online

Pentru a beneficia de reducerea de 10% trebuie sa urmati pasii:

  1.  Accesare formular Cerere programare https://www.amaoptimex.ro/contact/detalii-programare/#programare

  2.  Completarea formularului in perioada 21 iunie – 31 iulie 2016 si trimiterea lui

  3.  Ulterior veti fi contactati telefonic sau prin e-mail de catre o persoana din partea clinicii, pentru a stabili detaliile programarii

  4.  Programarea se poate face oricand pana la sfarsitul anului, in functie de locurile disponibile

Serviciile medicale pentru care beneficiati de reducerea de 10% sunt: consultatii oftalmologice, investigatii oftalmologice, tratamente laser, operatii.

Veti beneficia de reducerea de 10% indiferent de momentul in care veti accesa serviciile, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2016 și atat timp cat cererea de programare online a fost completata in perioada campaniei, intre 21 iunie – 31 iulie 2016.

Va asteptam cu drag!

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.