Feedback Feedback
NULL

Stiri Diverse

Noul femtolaser Zeiss, VisuMax 800, în premieră în România la Ama Optimex

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Ultima generație a femtolaserului produs de Carl Zeiss Meditec, VisuMax 800, este disponibil în România și suntem încântați să fim primii care oferim această tehnologie în țara noastră. Acesta permite reducerea și mai rapidă a dioptriilor, reducând semnificativ riscul intraoperator, iar designul său, cu braț robotic, sporește confortul pacientului în timpul operației. 

Cu noul VisuMax 800 efectuăm tehnicile SMILE (miopie și astigmatism miopic), FemtoLASIK (miopie, astigmatism, hipermetropie), PRESBYOND (presbiopie) și ICR (implant al inelelor intracorneene pentru keratoconus). 

VISUMAX-800-Keyvisual (1)

Tehnica este stabilită în urma consultației și investigațiilor, aceasta depinde de vârstă, tipul și numărul dioptriilor și alte particularități anatomice ale ochilor.

În timpul intervențiilor, femtolaserul atinge delicat suprafața oculară, ajutând pacientul să mențină poziția corectă pe durata tratamentului, apoi sistemul efectuează o calibrare internă pentru a asigura acuratețea geometriei suprafeței decupate. VisuMax 800, la fel ca prima generație (VisuMax 500), utilizează o sticlă de contact curbată, ce respectă anatomia ochiului, fapt care reduce presiunea intraoculară și permite pacientului să vadă în cele câteva clipe de-a lungul cărora femtolaserul acționează. 

Pacient-la-interventie-cu-VISUMAX

La Ama Optimex, folosim femtolaserul (prima generație, Zeiss VisuMax 500) încă din anul 2014, când am introdus tehnica SMILE, tot în premieră în România. De-a lungul anilor, am efectuat peste 4000 de intervenții SMILE. 

În momentul în care am introdus în România această tehnică, în 2014, chirurgii oftalmologi, Conf. Dr. Mircea Filip, Dr. Andrei Filip și Dr. Miruna Nicolae, făceau parte dintr-un grup de doar 300 de medici la nivel global care efectuau SMILE. Astăzi, s-au efectuat peste 5 milioane de proceduri SMILE în toată lumea și sunt peste 2500 de chirurgi care o efectuează. Echipei chirurgilor oftalmologi ai Ama Optimex s-a alăturat Dr. Raluca Moisescu, ea fiind și primul medic oftalmolog care a scăpat de miopie cu SMILE.

Prin introducerea acestui femtolaser de ultimă generație la noi în clinică, ne păstrăm promisiunea pe care am făcut-o la lansarea clinicii, în 1991, aceea de a aduce în România echipamente de ultimă oră și de a oferi românilor, la ei în țară, tratamente oftalmologice moderne. 

Mai multe informații despre tehnologia femtolaser sunt disponibile aici și mai multe informații despre reducerea dioptriilor puteți citi la secțiunea articole medicale și pe platforma de informare www.scapadeochelari.ro. Părerile pacienților care au scăpat de ochelari la Ama Optimex sunt aici

3.9/511 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.