masuri masuri Feedback Feedback

Stiri Diverse

Parteneriat Ama Optimex – Medicover

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
unnamed

Din luna februarie 2014, Clinica Ama Optimex a inceput o colaborare cu Grupul European Medicover. In cadrul acestui parteneriat, oferim pacientilor abonati Medicover acces la o echipa medicala profesionista direct in clinicile Medicover.

Grupul Medicover in Romania este singurul furnizor de servicii medicale din Romania cu experienta europeana. Prezent de peste 18 ani pe piata serviciilor medicale private din Romania, dispune de o retea de clinici proprii cu 12 clinici in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov) cu o gama completa de specialitati.

Spitalul Medicover din Bucuresti corespunde celor mai inalte standarde medicale europene – modern, sigur, aproape de pacientii sai.

Se ofera acces la toata gama de specialitati medicale, la dotari de ultima generatie si la un diagnostic rapid. Medicover dispune de pregatirea si experienta medicala pentru a-ti asigura o recuperare rapida. Primul spital Medicover din Romania reuneste o echipa de medici dedicati si servicii la standarde europene.

Astfel vei sti exact la ce sa te astepti si ce vei primi. Synevo, parte a Grupului European Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania, cu peste 1800 de investigatii disponibile.

Prin acest nou parteneriat, Clinica Ama Optimex asigura pacientilor Medicover accesul la servicii oftalmologice de cea mai inalta calitate, efectuate cu echipamente medicale de varf, dar mai ales asigura acces la o echipa de profesionisti in specialitatea oftalmologie.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.