Vedere keratoconus

Home Forum AFECTIUNI OFTALMOLOGICE Keratoconus Vedere keratoconus

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #9303
  Luci67
  Participant

  Vederea mi-a fost afectata grav, doctorii mi-au zis ca mai vad 20% cu ochiul drept si 80% cu ochiul stang. Ochelarii ma ajuta?

  #9305

  Buna ziua,

  Va recomand sa veniti la un consult pentru a testa diferite metode de corectie: in stadii avansate ale bolii, ochelarii nu mai reusesc sa corecteze valorile mari ale astigmatismului si atunci sunt necesare lentilele de contact, moi sau dure.

  Multa sanatate,
  Dr. Raluca Moisescu

  #9307
  Bianca
  Participant

  Eu am facut crosslinking cand am primit diagnosticul keratoconus si am reusit sa tin boala sub control, pana de curand cand iar au inceput sa-mi creasca rau dioptriile. Chiar nu stiu ce sa mai fac, daca ma uit la un poster in departare vad imaginea in ceata, are legatura cu keratoconusul. Sunt disperata, nu mai stiu ce sa fac

  #9309

  Buna ziua,

  Trebuie sa veniti la consult cat mai repede, deoarece mai rar, in anumite cazuri, se poate intampla ca boala sa inceapa din nou sa evolueze dupa o perioada de stabilizare si atunci este necesara repetarea tratmentului prin crosslinking. Daca va stiti cu aceasta boala, este probabil ca scaderea de vedere sa fie cauzata de ea, dar pot exista si alte cauze care trebuie depistate printr-un consult de specialitate.

  Va recomand ca atunci cand veniti la consult sa aveti la dumneavoastra dosarul cu investigatii efectuate de-a lungul timpului, inainte si dupa prima interventie de crosslinking.

  Multa sanatate,
  Dr. Raluca Moisescu

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.