Rugaminte tratament blefarita cronica recidivanta si degenerescenta

Home Forum INTREABA MEDICUL Rugaminte tratament blefarita cronica recidivanta si degenerescenta

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15159
  Mihaela Simion
  Participant

  Buna ziua dr Dr,
  va supun atentiei cazul meu si va rog in măsura timpului disponibil sa ma ajutati si sa ma îndrumați. Am 52 de ani si ma confrunt de 3 ani cu episoade acute, cam la 3-4 luni de blefarita sau blefaroconjuctivita pe care le am tratat cu picaturi si unguente prescrise de medic tobradex, indocollyre, betabioptal, floxal. ma spal seara si dim cu sampon de copii pe ochi si apa calda.
  La ochiul drept am fost operată acum 2 ani de salazion si mai am unul la ochiul stg la pleoapa inferioara dar nu trebuie operat deocamdata. Sufar de sindromul ochi uscat sustinut cu lacrimi artif si de degenerscenta maculara in tratam cu Macu shield .
  Ce tratam si pe ce perioadă ar trebui sa fac ca sa nu mai am aceste episoade recurente de blefarita sau blefaro conjunctivita? Trebuie sa vin la o consultatie sau ma puteti ajuta online? Va multumesc pt amabilitate si daca se poate aștept un raspuns din partea dvs

  #15162

  Buna ziua,
  Va recomand o consultatie la medicul oftalmolog. Este incorect sa va ofer sfaturi pentru tratament fara consultatie, pentru ca aceste picaturi si unguente pot fi contraindicate in anumite cazuri. Daca doriti sa veniti la noi, va puteti programa la oricare dintre colegii mei.
  Multa sanatate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.