Recidiva miopie

Home Forum AFECTIUNI OFTALMOLOGICE Vicii de refractie Miopie Recidiva miopie

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #7799
  crisman2000
  Participant

  Buna ziua, sotia mea (in varsta de 28 ani) a efectuat o operatie de corectare a miopiei acum patru ani la dumneavoastra in clinica. Avea o dioptrie de -1,75. Totul a decurs bine , cicatrizare buna. In ultimul an s a plans de tulburari de vedere, iar la un control de rutina s a descoperit ca miopia a recidivat la valoarea de -1 si a aparut si un astigmatism la un ochi. Va intreb ce este de facut in continuare, care sunt cauzele recidivei ? Mentionez ca in momentul operatiei dioptria era stabila sau cel putin asa i s a spus, aceasta stabilindu se pe prezumtia ca nu a mai schimbat dioptiile la ochelari de cel putin un an de zile.
  Multumesc anticipat.

  #7801

  Buna ziua,

  Orice operatie pentru reducerea dioptriilor implica riscul de regresie al dioptriilor, in clinica noastra toti pacientii sunt informati de acest fapt inainte de operatie. In cazurile cu dioptrii mici, asa cum avea sotia dumneavoastra, sansele de regresie sunt foarte mici, de aceea va recomand un consult pentru a stabili care este situatia reala si ce este de facut.

  Pentru a stabili o programare va rog sa trimiteti un e-mail la [email protected], care sa contina numele sotiei, CNP-ul, un numar de mobil de contact si solicitarea unei programari.

  Va asteptam,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.