Operație pentru miopie foarte mare.

Home Forum INTREABA MEDICUL Operație pentru miopie foarte mare.

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #11058
  Mihai98
  Participant

  Buna seara,
  Aș avea o întrebare, am o problemă oftalmologică care mi-a fost descoperită în clasa a doua de învățătoarea mea care observa că nu văd la tablă, nu asta contează întrebarea mea este dacă se poate face operație pentru o dioptire de -8 pentru ambii ochi?
  Problema îi că vreau să aplic la Poliție și nu știu sigur care este limita pentru a putea aplica și aș vrea măcar să știu dacă se poate să rezolv prin altă metodă problema mea.
  Doctorița unde sunt eu cu ochelarii, mi-a spus că pot să fac operație doar după 18 ani, păi eu imediat împlinesc vârsta de 19 ani.

  #11064

  Bună ziua,
  Pentru aceste dioptrii, mă gândesc la tehnica ReLEx SMILE, cea mai modernă si sigură tehnică pentru reducerea dioptriilor, fără durere și cu recuperare rapidă. Puteți citi mai multe detalii pe site-ul nostru de informare: https://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/. Putem corecta până la -15 dioptrii combinate miopie și astigmatism, până la -10 dioptrii miopie și până la -5 dioptrii astigmatism Trebuie să veniți pentru consult și investigații și apoi vom ști sigur ce vi se potrivește, contează și alte particularități anatomice ale ochilor și foarte important, operația se face în momentul în care dioptriile sunt stabile de cel puțin 6 luni. Nu știm care este limita de dioptrii pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție, puteți afla acest aspect de la ei. Îmi puteți scrie pe [email protected] pentru a stabili detaliile legate de consult și investigații sau dacă mai aveți întrebări.
  Multă sănătate și vă aștept cu drag când vă hotărâți,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.