Operatie miopie

Home Forum INTREABA MEDICUL Operatie miopie

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #8049
  Visan Elisa
  Participant

  Buna ziua. Am si eu o intrebare: Ma pregatesc pentru Academia de Politie si dioptriile mele au crescut incat sa nu mai pot beneficia de derogare. As vrea sa fac operatia cu laserul, am dioptriile -3.25d si -2.50s. In ultimii doi ani au stagnat, dar din septembrie, din cauza efortului de invatat, mi-au crescut cu 0.50. Se poate face operatia?

  #8051

  Buna ziua,

  Pentru aceste dioptrii este potrivita tehnica ReLEx SMILE despre care puteti citi mai multe pe site-ul nostru de informare http://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/. SMILE este a treia generatie de chirurgie refractiva, cea mai moderna si sigura tehnica pentru reducerea dioptriilor, cu recuperare rapida si fara durere. In momentul operatiei, dioptriile trebuie sa fie stabile si trebuie sa aveti pestre 18 ani.
  Pentru a stabili daca sunteti o candidata potrivita pentru o operatie de reducere a dioptriilor, trebuie sa veniti pentru consult si investigatii, abia apoi va pot face o recomandare corecta. Pe langa cele de mai sus, conteaza si anumite particularitati anatomice ale ochilor. Daca doriti sa veniti, imi puteti scrie pe andrei@amaoptimex,ro, pentru a stabili detaliile.

  Mult succes,
  Dr. Andrei Filip

  #8095
  ale13004
  Participant

  Buna ziua. Este adevarat ca daca miopia este o „mostenire” de familie, operatia nu se poate realiza?

  #8099

  Buna ziua,

  Fals. In zilele noastre exista de cele mai multe ori metode de corectare pentru toate tipurile de dioptrii.

  Multa sanatate,
  Dr. Andrei Filip

  #9539
  PaulaElena
  Participant

  Buna seara. Care este perioada in care trebuie venit la control dupa operatie? M ar interesa pentru ca as vrea sa vin in tara in concediu sa fac operatie la ambii ochi, dar nu cred ca o sa pot sa stau mai mult de o luna… Ar fi suficient pentru operatie si controalele de dupa? Mentionez ca am -2 la ambii. Si cam cat este costul unei astfel de operatii cu laser pentru ambii ochi? Multumesc ! Si astept raspunsurile dumneavoastra. O seara buna !

  #9543

  Bună ziua @PaulaElena, ce vârstă aveți?

  #9546
  PaulaElena
  Participant

  Am 28 de ani. Și menționez că de 2 ani a rămas aceeași dioptrie. Mulțumesc !

  #9548

  Buna ziua @PaulaElena,

  In cazul in care va incadrati la SMILE puteti pleca dupa o saptamana :). Detalii despre tehnica ReLEx SMILE aici http://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/. Cand va hotarati ma puteti contacta pe mail pentru a ne putea organiza mai usor: [email protected].

  Multa sanatate!

Vizualizare 8 articole - 1 la 8 (din 8 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.