Operatie miopie

Home Forum INTREABA MEDICUL Operatie miopie

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #14257
  NicoletaArion
  Participant

  Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu operatia laser ReLEx SMILE. Am dioptriile urmatoare:OD -9,25 cu Cyl 1.5 si OS -9.25 cu Cyl 0.5. Se poate face acest tip de operatie? Este posibil ca in viitorul îndepărtat sa apara miopia? Sau este o operatie pe viata?
  Multumesc !

  #14267

  Bună ziua,
  În principiu, este posibil, la miopie și astigmatism miopic recomand tehnica SMILE, deoarece este cea mai modernă, minim invazivă, fără durere, cu recuperare rapidă. Primul pas este să veniți la o consultație, în cadrul căreia se va efectua un set de investigații. După evaluare, vom afla dacă ochii dumneavoastră permit o astfel de operație, deoarece contează și alte particularități anatomice ale ochilor, iar dioptriile trebuie să fie stabile de minimum 1 an. Mai multe detalii puteți citi și aici: https://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/
  Îmi puteți scrie și pe [email protected] dacă mai aveți întrebări sau pentru a organiza consultația și investigațiile sau puteți solicita online o programare https://www.amaoptimex.ro/contact/detalii-programare/#programare sau telefonic la 021.211.16.22.
  O zi bună,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.