Operație Miopei

Home Forum INTREABA MEDICUL Operație Miopei

Etichetat: 

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #11059
  Mihai98
  Participant

  Buna seara,
  Am o problemă cu ambii ochi, această problemă mi-a fost descoperită în clasa a doua de învățătoarea mea, eu am terminat acuma liceul, deci port ochelari de 10 ani, și sunt la vârsta în care ochelari îmi distrug multe dorințe, spre exemplu vreau să aplic la politie, și nu exista o limita de dioptiri cu care poți aplica, problema nu ii neaparat ochelarii adică pot să trăiesc cu ei, problema este că nu știu limita exactă cu care poți aplica, m-am imformat de pe internet și nu gasasec nimic despre asta.
  Doctorița unde sunt mi-a spus că pot sa fac operație după 18 ani și mai ceva pe acolo nu știu exact, eu imediat împlinesc vârsta de 19 ani și as vrea să știu dacă pot.
  Am -8 pe ambii ochi.
  Îmi cer scuze dacă s-a mai postat un subiect nu știu cum funcționează acest forum și dacă se postează subiectele.
  Mulțumesc !

  #11063

  Bună ziua,
  Pentru aceste dioptrii, mă gândesc la tehnica ReLEx SMILE, cea mai modernă si sigură tehnică pentru reducerea dioptriilor, fără durere și cu recuperare rapidă. Puteți citi mai multe detalii pe site-ul nostru de informare: https://www.scapadeochelari.ro/relex-smile/. Putem corecta până la -15 dioptrii combinate miopie și astigmatism, până la -10 dioptrii miopie și până la -5 dioptrii astigmatism Trebuie să veniți pentru consult și investigații și apoi vom ști sigur ce vi se potrivește, contează și alte particularități anatomice ale ochilor și foarte important, operația se face în momentul în care dioptriile sunt stabile de cel puțin 6 luni. Nu știm care este limita de dioptrii pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție, puteți afla acest aspect de la ei. Îmi puteți scrie pe [email protected] pentru a stabili detaliile legate de consult și investigații sau dacă mai aveți întrebări.
  Multă sănătate și vă aștept cu drag când vă hotărâți,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.