Operație cataracta

Home Forum INTREABA MEDICUL Operație cataracta

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #14489
  AndreeaP
  Participant

  Buna seara! Va scriu in legătura cu cataracta mamei mele (65 ani). Am tot văzut recenzii bune și ma gândesc serios sa fac o programare la Dvs in clinica pt aceasta operație. Însă, întrucât mama mea este in provincie, am nevoie de câteva detalii înainte de a veni la o consultație. In prețul operației ce este inclus?( cristalin, manopera, anestezie?) ce alte costuri sunt pe lângă operație? ( estimativ bineînțeles pt ca fiecare caz este unic). La câte zile distanța se poate opera și celălat ochi? I se vor modifica dioptriile după operație? Noi am dori sa facem operația la 2000 lei/ochi tocmai de aceea avem nevoie sa știm ca toate costurile legate (analize,operație,controale după,ochelari noi), nu putem avea surprize. Mulțumesc frumos!

  #14498
  Dr. Andrei Filip
  Moderator

  Bună ziua,
  Prețul operației include cristalinul, manopera și controalele postoperatorii de a doua zi și de la o săptămână după operație.
  Înainte de operație, este nevoie de consult și investigații în vederea operației de cataractă, acestea nu sunt incluse în prețul operației.
  Lista cu prețuri este afișată pe site-ul nostru: https://www.amaoptimex.ro/preturi/.
  O zi bună,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.