Limita minima pentru operația de corecție dioptrii

Home Forum INTREABA MEDICUL Limita minima pentru operația de corecție dioptrii

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #11498
  Catalina
  Participant

  Buna ziua,
  Exista vreo limita inferioară pentru operația de corecție de dioptrii?
  Va întreb pt ca într-un articol am gasit informația ca se pot corecta intre -2 si -8. Desi am vazut ca aveti tehnici mai moderne care pot corecta miopii mai mari de -8, pe site-urile dumneavoastra nu am gasit nici o mențiune despre o limitare minima. Eu am -1 si -1.5 .
  Va las si linkul articolului
  http://m.gandul.info/magazin/operatia-cu-laser-pentru-miopie-cine-se-califica-pentru-ea-cum-se-reface-dupa-operatie-fostul-ochelarist-dobrovolschi-7922242

  Va mulțumesc,
  Catalina ioan

  #11513

  Buna ziua,
  Atunci cand este vorba de dioptrii, totul se rezuma la necesitate, deci nu exista o limita. Pentru unele persoane -0.5 este o dioptrie mare, pentru altii, mai putin pretentiosi, nu inseamna mare lucru. O persoana care are – 1 vede corect la un metru, deci… Eu le spun pacientilor mei ca prima conditie pentru a face operatie pentru reducerea dioptriilor este sa isi doreasca, iar a doua este sa se poata. Evolutia tehnologiei este fabuloasa si din fericire in clinica noastra avem acces la ea, iar cu ajutorul celei mai moderne tehnici laser, ReLEx SMILE, putem corecta dioptrii sferice intre -0.5 si -10. Gasiti detalii aici: http://www.scapadeochelari.ro.
  Multa sanatate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.