Keratoconus

Home Forum AFECTIUNI OFTALMOLOGICE Keratoconus Keratoconus

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15776
  ionut676
  Participant

  Salutare.
  De la vârsta de 20 de ani am început sa vad rău cu ochiu drept. am mers la clinica in România. Si o zis ca trebuie sa dorm mai mult și ca eu nu sufăr de nimic grav doar somnu ma poate ajuta sa imi revin. . Am ajuns înapoi în Germania și zic sa merg la un Doctor specialist….. mirat am fost sa aud aceleași cuvinte…. ca trebuie sa dorm mai mult.. si bla bla bla…. .ma pun și dorm pe spusele celor ce au carte si cunoștințe ca doar is specialiști în reclame si orinde se aude despre ei. … după vreo 3 ani era si mai rău cu vederea.. merg la „Optik ” . Zi după on control la vreo 5 aparate si ce mai au ei acol . Zice ca e foarte grav si ca trebuie sa merg urgent la doctor specialist… pe ochiu drept am keratoconus….(pentru ca nu am dormit destul de mult cum îmi spuse specialiști… )apoi mi-au prescris lentile de contact dure(din sticlă) ” alea flexibile nu sunt bune pt ochii mei. ” … pana sa primesc lentila de contact pt ochiu drept ….. ochiu stang si el începuse sa vad rău dar foarte puțin. Asa ca am solicitat sa am și pt ochiu stâng care începuse cu aceleași simptome ca si dreptu….. practic eu ar trebui sa port in fiecare zi acele sticle pe ochi deși nu e prea confortabil… si nu le suport mereu… am solicitat ochelari dar nu mi se aproba. … știe cineva o soluție sau tratament pentru asa ceva? Numai sa nu fie iarăși „trebuie sa dormi mai mult””
  ca nu funcționează .
  Am auzit de ceva pastile pt ochi („OK LOOK „) Dar nu pot lua legătura pentru a comanda acele pastile..nu răspunde nimeni la apel.
  Menționez ca acu vad foarte prost la momentul actual am 25 de ani.

  #15778

  Bună ziua,
  Pentru o opinie medicală corectă este nevoie de consult. Vă recomand să faceți programare la colega mea, Dr. Raluca Moisescu, medicul specialist pentru keratoconus la Ama Optimex.
  Multă sănătate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.