Interventia Relex-Smile

Home Forum INTREABA MEDICUL Interventia Relex-Smile

Etichetat: 

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15452
  Elena Popescu
  Participant

  Buna seara!

  Mai intai de toate, va multumesc ca existati!

  Am miopie de -6,5 d la ambii ochi.
  Ma intereseaza interventia Relex Smile, deoarece doresc sa ma angajez intr-un post, pentru care nu se admit, pentru miopie, dioptrii mai mari de -3d. Nu se specifica, insa, daca se admite (sau nu!) ochiul fara dioptrii, DAR cu operatie efectuata.
  Eu am facut investigatiile necesare la clinica dvs. si am primit avizul pozitiv pentru interventie. Sunt programata.
  Intre data interventiei si data examinarii oftalmologice vor fi aproximativ 21-25 zile.

  Intrebarea 1: Cu aparatul acela care stabileste dioptriile (imi pare rau, dar nu am idee cum se numeste; ma refer la cel pe care il gasim in cam orice otptica medicala) se poate constata faptul ca ochii au suferit operatie (ma refer la Relex-Smile)?
  Intrebarea 2: Oare, in conditiile in care operatia va fi una reusita (stiu ca exista riscuri, le-am citit pe toate!) as putea ”promova” examinarea medicala efectuata peste aproximativ 21-25 de zile?
  Nu va solicit un raspuns de care sa ma leg ca de o garantie, ci doar o constatare statistica, daca la aproximativ 25 zile de la operatie, as putea face fata unei examinari de rutina (nu complexa, cum au fost investigatiile dvs). Am citit ”teoria”, inteleg toate riscurile, va rog doar pentru un raspuns statistic, din experienta dvs. cu pacientii.
  Interventia oricum o voi face, ca m-ati convins (deja ma vad fara ochelari…), ideea era daca s-ar justifica sau nu efortul de a invata sutele de pagini din bibliografie.

  Cu deosebita stima!

  #15470

  Buna ziua,
  Dupa SMILE recuperarea este rapida in cele mai multe dintre cazuri. Cel mai bine ne scrieti pe mail pe adresa [email protected] si discutam acolo detaliile.
  Multa sanatate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.