Boala celiaca si inflamare oculare

Home Forum INTREABA MEDICUL Boala celiaca si inflamare oculare

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15563
  Anca23
  Participant

  Buna ziua,
  As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati oferi o indrumare in problema mea.
  Am 40 de ani. Acum 5 saptamani am fost diagnosticata cu boala celiaca, in urma unor probleme digestive semnificative. Cam tot in aceeasi perioada a aparut o jena in spatele ochiului drept (ca un mic corp strain) si o inflamare a tesutului din coltul ochiului (nu e foarte vizibila, dar o simt). Acum s-a intins spre tampla si pare a afecta si urechea, care pare a fi infundata. Nu simt durere decat foarte putina in zona tamplei, dar imi afecteaza putin vederea.
  Am facut un RMN cranian acum 4 saptamani. Neurologul nu a vazut nimic in neregula, decat o posibila sinuzita. Zilele trecute am fost si la oftalmolog. Mi-a examinat si nervul optic si a descoperit o usoara atrofie a nervului optic, pe o arie de 20%. Mi-a dat picaturi Nevanac si bilobil. Nu simt nicio imbunatatire dupa 3 zile de administrare, parca se extinde inflamatia si cuprinde tot mai mult și urechea.
  Stiu ca boala celiaca se asociaza adeseori si cu alte boli autoimune. Mai am o gastrita, care imi da de ceva vreme mancarimi interne. Ma gandeam ca poate se asociaza si aceasta cu vreo infectie. Ar trebui alte investigatii?
  Orice sfat e mai mult decat binevenit!
  Va multumesc!

  #15568

  Buna ziua,
  Pentru a va putea oferi sfaturi intr-o astfel de situatie, este nevoie de o consultatie. Daca doriti sa veniti la noi, va puteti programa la oricare dintre medicii clinicii.
  Multa sanatate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.