Astigmatism miopic compus – cornee subtire

Home Forum INTREABA MEDICUL Astigmatism miopic compus – cornee subtire

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #15487
  AdinaGH
  Participant

  Buna ziua,

  Am fost la consult la o clinica din Iasi pentru investigatii in vederea efectuarea unei interventii (corectare astigmatism miopic compus).
  In urma masuratorilor doamna Dr. m-a informat ca LASIK sau PKR ar fi prea riscant pentru ca am o cornee mult prea subtire pentru o interventie la dipotriile sf -3.75 cu cil -2.25 (la cinica respectiva doar aceste interventii sunt disponibile).
  Mi-a recomandat clinica Dv., spunand ca sunt mai multe variante. Inainte de a programa un consult voiam sa verific daca sunt interventii disponibile/ recomandate pentru situatia aceasta?

  Va multumesc mult.

  #15493

  Bună ziua,
  La Ama Optimex, pentru reducerea miopiei avem, așa cum vi s-a spus, mai multe tehnici: SMILE, FemtoLasik, PRK, ICL, implant în scop refractiv. Mai multe detalii despre acestea puteți citi și pe http://www.scapadeochelari.ro.
  Este greu să mă pronunț fără o evaluare (consult și investigații). Vă așteptăm cu drag pentru această evaluare, pe care o poate face oricare dintre colegii mei, apoi vă putem spune dacă este posibilă o intervenție pentru reducerea dioptriilor în cazul dumneavoastră și care este tehnica.
  Multă sănătate,
  Dr. Andrei Filip

Vizualizare 2 articole - 1 la 2 (din 2 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.