Feedback Feedback
NULL

Stiri Diverse

Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru ceilalți!

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  


Este important să vezi bine! De aceea, la Ama Optimex, ai 10% reducere la serviciile medicale din cadrul clinicii dacă trimiți o cerere de programare online în perioada 19 februarie – 30 aprilie 2018.

Serviciile medicale din cadrul clinicii pentru care primești 10% reducere sunt: consultații oftalmologice, investigații oftalmologice, tratamente laser și operații oftalmologice.

  1. Pentru a beneficia de reducerea oferită în cadrul campaniei ”Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru ceilalți”, trebuie sa completezi, în perioada 19 februarie – 30 aprilie 2018, formularul online ”Cerere programare
  2. Atât timp cât ai respectat condițiile menționate la Pasul 1, vei beneficia de 10% reducere la serviciile medicale ale clinicii programate până pe 31 august 2018
  3. În cazul în care ai venit la prima consultație până pe 31 august 2018, însă ai nevoie de alte consultații, investigații sau operații, vei beneficia în continuare, până pe 15 decembrie 2018, de reducerea de 10%.

Reducerea este valabila numai pentru programarile efectuate in perioada 19 februarie – 30 aprilie prin intermediul formularului online „Cerere programare” de pe site-ul nostru.

Reducerea nu este valabila:
– pentru toate programarile efectuate anterior datei de 19 februarie 2018.
– pentru programarile efectuate inainte de 19 februarie 2018, dar anulate si reprogramate online dupa 19 februarie 2018.
– pentru programarile efectuate telefonic, pe e-mail sau pe paginile de Facebook, in perioada campaniei, inainte sau dupa.
Pentru a evita neclaritatile, nu se accepta anularea programarilor deja efectuate si reprogramarea lor prin intermediul formularului online ”Cerere programare”, decat in situatiile in care prima solicitare de programare a fost efectuata online, in perioada campaniei, aspecte evidentiate de softul pentru programari al clinicii.

Această reducere nu se cumulează cu alte discount-uri oferite în alte campanii Ama Optimex.

0/50 ratings
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.