masuri masuri Feedback Feedback

Emisiuni TV

Cu ei ne facem bine – Dr. Andrei Filip

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  

Emisiunea In Premiera cu Carmen Avram, Antena 3

Dupa un sfert de secol de capitalism, Romania a ajuns sa detina un record trist. A pierdut 18.000 de medici, cei mai multi alungati de un sistem sufocat de mentalitati invechite si de saracie, dar nu si pe Dr. Andrei Filip. Fiu de oftalmolog de prestigiu in intreaga tara, patrot si indragostit de aceasta profesie, Andrei Filip a decis sa nu renunte prea usor la romanii care au nevoie de medici cu adevarat buni, pregatiti sa ofere servicii medicale de inalta performanta.

„Se spune ca oamenilor le este mult mai frica de orbire, decat de moarte. Asta inseamna ca atunci cand un om face ceva la ochi, cred ca vrea sa aleaga tot ce e mai bun. Romanii trebuie vindecati de neincrederea in sistem.” spune Dr. Andrei Filip. Impreuna cu tatal sau, tanarul medic face operatii minim invazive unice in tara, cu o durata de 18 secunde, ce pot corecta un numar foarte mare de dioptrii. Pentru a realiza acest lucru, medicii au adus in Romania o tehnologie avansata, disponibila in toata Europa centrala si de Est, in doar trei centre, nu si in Viena – „Este 1-0 pentru Bucuresti.”, spune Dr. Andrei Filip zambind.

5/51 rating
*Declar ca am peste 16 ani, am citit Politica de confidentialitate si sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate in vederea publicarii comentariului meu.