SUNA ACUM!

Articole Medicale

Reducerea dioptriilor cu laser

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  

reducerea dioptriilor cu laser

Operatia pentru reducerea dioptriilor dureaza intre 5 si 20 de minute, in functie de tehnica chirurgicala, se desfasoara sub anestezie locala cu picaturi si fara internare. Operatia se efectueaza la amandoi ochii in aceeasi sedinta.

Incepand cu anul 2014 clinica Ama Optimex a intrat in randul elitei mondiale in domeniul chirurgiei refractive, fiind singura din Romania si una dintre singurele trei centre din Europa Centrala si de Est, dotata cu cea mai noua generatie a celui mai precis laser cu femtosecunde VisuMax Smile – Carl Zeiss Meditec. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, ne mandrim prin faptul ca punem la dispozitia pacientilor din Romania cele mai sigure metode de corectie a dioptriilor cu laser: FemtoLasik VisuMax si ReLEx Smile. Aceste tehnici chirurgicale de ultima ora se pot realiza, cu laserul VisuMax SMILE, exclusiv in Clinica de oftalmologie AMA Optimex.

De asemenea, clinica noastra este dotata cu laserul excimer MEL 80 – Carl Zeiss Meditec. Este considerat ca fiind unul dintre cele mai performante si sigure lasere cu excimer din lume in momentul de fata, fiind dotat cu toate sistemele moderne disponibile la aceasta ora: tratament asferic, topografie corneeana CRS- Master, tehnica wavefront, sistem de urmarire a ochiului (eye tracking).

Odata cu achizitia laserului VisuMax , Clinica AMA Optimex a devenit primul si singurul centru de chirurgie refractiva din Romania, care ofera solutii complete pentru corectarea tuturor tipurilor de dioptrii, cu ajutorul exclusiv al tehnologiei germane Carl Zeiss Meditec. Astfel, impreuna cu experienta bogata a medicilor nostri avem garantia calitatii procedurii.

Orice doritor al acestui tip de interventie pentru reducerea dioptriilor are teama de necunoscut. Puteti citi povestea operatiei laser, descrisa intr-un mod original de catre unul dintre pacientii clinicii noastre aici.

Chirurgia refractiva cu laser este o metoda de tratament moderna, cat se poate de sigura, avand ca scop reducerea dioptriilor. Tratamentul consta in modificarea puterii de refractie a corneei, cu ajutorul laserului.

Tehnicile chirurgicale pentru reducerea dioptriilor cu laser efectuate in clinica Ama Optimex sunt:

  • ReLEx SMILE
  • FemtoLASIK
  • PRK/LASEK

Diferenta fundamentala intre tehnicile existente este reprezentata de modul in care este pregatita corneea in vederea aplicarii tratamentului laser.

Cine poate beneficia de aceste operatii pentru reducerea dioptriilor

Operatia se adreseaza persoanelor cu miopie, astigmatism, hipermetropie, ce doresc sa renunte la ochelari sau lentile de contact sau sa nu mai fie dependente de acestea.Varsta recomandata este cuprinsa intre 18-65 de ani.In cazul miopilor, dioptriile trebuie sa fie stabile de cel putin un an.Pacientii nu trebuie sa aiba alte afectiuni sistemice (reumatism articular acut, diabet zaharat, LES, leucemii, limfoame sau alte neoplazii etc.)

Despre operatie si pregatiri:

Pentru aceasta operatie nu sunt necesare analize de sange si nici consult cardiologic.
Persoanele care au purtat lentile de contact vor intrerupe portul lor cu 7-10 zile inainte de operatie.
Preoperator, se vor face diverse masuratori (autorefractometrie, keratometrie, topografie corneeana, pahimetrie, examen de camp vizual).
Operatia se realizeaza in ambulator, cu anestezie topica (picaturi).
Despre complicatii, riscuri, rezultate, pacientul este informat cu ocazia consultului preoperator.
Operatiile laser (LASEK, PRK, FemtoLasik, ReLEx SMILE) se desfasoara in Centrul de chirurgie oftalmologica Ama Optimex.
Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru de informare www.scapadeochelari.ro.

Reducerea dioptriilor cu laser
4.4 (87.1%) 31 votes