SUNA ACUM!

Articole Medicale

Rame ochelari de vedere Morel Lunettes in magazinele 8ik

rame-morel

In magazinele 8ik sunt disponibile ramele de ochelari Morel Lunettes, cu brandurile ÖGA, KOALI, LIGHTEC, NOMAD si Marius Morel. De peste 130 de ani, compania Morel seteaza standardele industriei de rame ochelari de vedere in Franta, pastrand traditiile la nivel de calitate si design impuse de fondatorul sau, Jules Morel, dar adaptandu-se schimbarilor timpurilor moderne.

Ramele de ochelari ÖGA pun accentul pe functionalitate. Au un aspect simplu, in spirit scandinav, adresandu-se barbatilor moderni. Sunt fabricate dintr-o combinatie de materiale neobisnuite, printre care amintim lemnul, materialul prin care se disting modelele ÖGA+.

Natura constituie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru ramele de ochelari KOALI, dedicate doamnelor, care surprind prin neobisnuitele combinatii de culorii vii si linii fluide.

Cu o greutate de doar cateva grame, ramele LIGHTEC sunt realizate integral din otel inoxidabil, cu un sistem de prindere inovator, fara suruburi. Sunt confortabile si foarte usor de asortat.

Ramele NOMAD sunt inspirate de spatiile contemporane, au diferite forme si culori, pentru a se potrivi perfect un peisajul modern in care va desfasurati activitatile.

Ramele de ochelari Marius Morel poarta numele nepotului fondatorului firmei, sunt clasice, elegante si fabricate din materiale pretioase.

Ramele Morel Lunettes sunt comercializate de magazinele 8ik din Bucuresti, din str. Toamnei nr. 54 si din centrele Medicover Victoriei, Plevnei si Pipera. Pentru adresele exacte ale magazinelor, vizitati sectiunea contact

Atunci cand alegeti ramele de ochelari, trebuie sa fiti atenti la cateva aspecte precum:

  • forma fetei;
  • tipul de lentile care se vor monta;
  • corectia optica realizata prin intermediul ochelarilor;
  • activitatile pentru care ii veti folosi.

Ochelarii sunt un dispozitiv medical si trebuie executati dupa reteta medicului sau opticianului, in urma unui consult. De asemenea, trebuie purtati si folositi asa cum v-au indicat specialistii.

Pentru mai multe informatii despre tipurile de rame existente, in functie de materialele din care sunt confectionate, forma si design, va invitam sa accesati articolul rame ochelari.

Rame ochelari de vedere Morel Lunettes in magazinele 8ik
5 (100%) 1 vote